Sponser

Sådan vælger du som sponsor hvilke udgivelser du vil sponsere:

1. Gå til din brugerprofil og vælg fanebladet "Rediger"
  2. Rul ned til "Profiloplysninger" og udfyld feltet "Sponsér" med op til tre udgivelser (adskil udgivelser med komma)
  3. Slut af med at trykke på Gem-knappen nederst på siden

Ønsker du ikke at fremgå offentligt som sponsor, så lad feltet stå tomt.

Se komplet liste over udgivelser her.

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil