Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

309

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Sponser

Sådan vælger du som sponsor hvilke udgivelser du vil sponsere:

1. Gå til din brugerprofil og vælg fanebladet "Rediger"
  2. Rul ned til "Profiloplysninger" og udfyld feltet "Sponsér" med op til tre udgivelser (adskil udgivelser med komma)
  3. Slut af med at trykke på Gem-knappen nederst på siden

Ønsker du ikke at fremgå offentligt som sponsor, så lad feltet stå tomt.

Se komplet liste over udgivelser her.

Del eller citer med linket her

MediaCreeper