Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Djævlen indtog teltet

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

4

Djævlen indtog teltet

letlive leverede en eksplosiv koncert med backflips, høj energi og en nervepirrende klatretur flere meter op ad en mast både midt i teltet og på scenen.

letlive, fra Los Angeles, U.S.A., indtog Pavilion på Roskilde Festival 2016 d. 1/7 med et ekstraordinært energiniveau og en hidtil uset manér som fejede benene væk under publikum!

Bandet afløste Twitching Tongues, som blev nødsaget til at aflyse deres Europa-turné.

Høj kaliber

Forsangeren Jason brugte hele teltet som scene og nåede ud til publikum i en helt anden dimension. Han vendte og drejede sig, hoppede og rullede utrættelig rundt på selve scenen.

Faktisk stod han aldrig stille under koncerten. Mest imponerende var det, da han crowdsurfede og kratrede op af masten imens han growlede.

På trods af at han sprang rundt, var vokalen fejlfri. Ja, djævlen indtog teltet.

De andre band medlemmer vedligeholdt den musikalske og melodiske stil med en høj gennemslagskraft og energi, der matchede Jasons utrolige performance.

letlive. er kendt for en fusion af hårdslående genrer post-hardcore og metalcore og har i år udgivet deres fjerde album If I’m the Devil… hvorfra de blandt andet spillede deres største hit I’ve Learned To Love Myself.

Publikum var med hele vejen

En circle pit efter opfordring fra bandet, hænder og horn i vejret, hop på stedet og Roskilde Festival – kopper som Jason kastede ud over publikum, er blot nogle af de ting, som et yderst velmødt og veloplagt publikum gennemgik med høj entusiasme under  koncerten.

Alt i alt var det en fantastisk koncert.

Fik du ikke set letlive? Fortvivl ej, for de vælter København d. 14.11 2016 til Pierce The Veil + Support: letlive. + Creeper

Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:35
Organisationer: 
Roskilde Festivalletlive
Emner: 
kultur