Primære faneblade

Djævlen indtog teltet

letlive leverede en eksplosiv koncert med backflips, høj energi og en nervepirrende klatretur flere meter op ad en mast både midt i teltet og på scenen.

letlive, fra Los Angeles, U.S.A., indtog Pavilion på Roskilde Festival 2016 d. 1/7 med et ekstraordinært energiniveau og en hidtil uset manér som fejede benene væk under publikum!

Bandet afløste Twitching Tongues, som blev nødsaget til at aflyse deres Europa-turné.

Høj kaliber

Forsangeren Jason brugte hele teltet som scene og nåede ud til publikum i en helt anden dimension. Han vendte og drejede sig, hoppede og rullede utrættelig rundt på selve scenen.

Faktisk stod han aldrig stille under koncerten. Mest imponerende var det, da han crowdsurfede og kratrede op af masten imens han growlede.

På trods af at han sprang rundt, var vokalen fejlfri. Ja, djævlen indtog teltet.

De andre band medlemmer vedligeholdt den musikalske og melodiske stil med en høj gennemslagskraft og energi, der matchede Jasons utrolige performance.

letlive. er kendt for en fusion af hårdslående genrer post-hardcore og metalcore og har i år udgivet deres fjerde album If I’m the Devil… hvorfra de blandt andet spillede deres største hit I’ve Learned To Love Myself.

Publikum var med hele vejen

En circle pit efter opfordring fra bandet, hænder og horn i vejret, hop på stedet og Roskilde Festival – kopper som Jason kastede ud over publikum, er blot nogle af de ting, som et yderst velmødt og veloplagt publikum gennemgik med høj entusiasme under  koncerten.

Alt i alt var det en fantastisk koncert.

Fik du ikke set letlive? Fortvivl ej, for de vælter København d. 14.11 2016 til Pierce The Veil + Support: letlive. + Creeper

Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:35
Organisationer: 
Roskilde Festivalletlive
Emner: 
kultur

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil