Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Søren Pind øger overvågningen af danske borgere – eliten kvitterer med invitation til Bilderberg-mødet

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Søren Pind øger overvågningen af danske borgere – eliten kvitterer med invitation til Bilderberg-mødet

Skrevet af Lennart Kiil

Vi har efterhånden skrevet, at regeringen ikke passer danskernes interesser et utal af gange her på avisen

Vi har igen og igen pointeret, at det er nogle andre internationale "overherrer", de danske politikere tjener.

Og inden du nu skriger "konspirationsteori", så læs videre og tænk eventuelt selv lidt yderligere over tingene.

Hvis du så stadig mener, det kun er konspirationsteori, er du jo i din gode ret til det.

Nå:

Her på lederpladsen skrev vi endda for knapt et år siden, at Søren Pind ganske enkelt burde afsættes som justitsminister, fordi han sjoflede danske borgeres sikkerhed i eget hjem.

Han blev desværre ikke afsat.

Og siden dengang er det blot blevet værre og værre med Søren Pind på en post, som han tydeligvis ikke er udstyret til at passe på betryggende vis.

Søren Pind og bredere set Venstre-regeringen som helhed har indført massiv overvågning af borgerne on- og offline. De har måttet opgive et par småting, men til gengæld har de flere tiltag på vej.

Regeringen har også mørklagt flere politik-områder og har vist at den ingen midler skyer, når det gælder iskold og kynisk magtpolitik uden hensyn til borgernes retssikkerhed.

Den slags falder i god jord blandt den internationale elite. Her er det nærmest et hædersbevis, når en politiker viser sig i stand til at skide på egen befolkning.

Så selvfølgelig er der intet overraskende ved at Søren Pind er blevet inviteret til Bilderberg-møde. Tværtimod ville det have været overraskende hvis ikke han var blevet inviteret.

Corydon var jo også med og fik bagefter en flot international post i en af verdens største konsulentvirksomheder. Så må vi lige erindre om hans tvivlsomme rolle i DONG-sagen.

Selvfølgelig forventer de her lukkede netværk noget af de politikere som bliver inviteret indenfor til de hemmelige møder. Man skal være komplet idiot for at tro andet.

Danske borgere er nok engang til grin for deres egne penge. Vi betaler mere og mere i skatter og afgifter og til gengæld "belønner" politikerne os med mere og mere overvågning, kontrol og bureaukrati.

Og politikerne selv er allerede videre, de har allerede deres opmærksomhed rettet mod næste toppost i udlandet, alt i mens de ævler og kævler om danske værdier og traditioner.

Glemt alt om rød og blå blok. Det er mest af alt skuespil og cirkusklovneri der skal aflede opmærksomheden fra det faktum at magten langsomt, men sikkert flyttes væk ud af landet.

Tag du bare til Bilderberg-møde, Søren Pind. Og så kan du jo passende blive dernede bagefter. Justitsminister i Danmark bør du i hvert fald ikke være, så længe du ikke varetager danskernes interesser.

Personer: 
Organisationer: