Primære faneblade

Antal

Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:23

BREAKING: Moffe løslades

Artikel af Lennart Kiil

Del BREAKING: Moffe løslades
Like F

Claus 'Moffe' Nielsen, Louise Nielsen og Rasmus Michaelsen løslades nu endelig fra deres meget langvarige varetægtsfængsling i forbindelse med en sag, hvor de med cannabisolie har hjulpet syge mennesker med at stille svære smerter.

Sagen har vakt stor opsigt, fordi de tre har siddet varetægtfængslet langt over en måned, hvilket er usædvanligt i Danmark.

Men sagen har også vakt stor opsigt, fordi en hel masse mennesker er stået frem og har fortalt, at 'Moffe' har været en uvurderlig hjælp og støtte i deres liv og sygdom.

Ingen har haft noget grimt at sige om de nu løsladte.

Det er Mads Westen der via Facebookgruppen FreeMoffes bringer det glade budskab ud til folket:

 

 

Det er med allerstørste fornøjelse at kunne meddele, at Claus Moffe Nielsen, Louise Nielsen og Rasmus Michaelsen i disse minutter er ved at blive løsladt fra deres varetægtsfængsling! #FreeMoffes TUSIND TAK FOR STØTTEN OG SUPPORTEN TIL DE NU LØSLADTE I MOFFESAGEN

Opslået af FreeMoffes på 23. november 2016

 

 

Nyheden er kun en halv time gammel, men allerede delt et utal af gange. Også dette vidner om den store popularitet Moffe har fået, mens sagen har stået på.

Vi prøver naturligvis at få en kommentar fra hovedpersonerne, når de lige har fået lidt tid til at slappe af og sunde sig ovenpå den lange varetægtsfængsling.

Vi prøver også at få fat i kilden Mads Westen og høre om han kan tilføje yderligere oplysninger til den glædelige nyhed.

Følg med på Folkets Avis.

/* START ONLY for PRINT */ /* END ONLY for PRINT */

Bak op og få fordele Se muligheder Bak op og få fordele Tilmeld

Ønsker du et Danmark hvor etablerede medier og partier sætter dagsorden uden hensyn til borgerne?

Nej? – Nå, men det koster penge - og meget andet - at drive et medie som går imod magthaverne. Er du villig til at betale en del af prisen?

Første mål er at balancere de direkte økonomiske udgifter ved at drive et medie som i modsætning til den etablerede presse ikke modtager offentlige penge

Se muligheder Tilmeld nu

Nu 296 abonnenter ud af 1000 nødvendige