Hvorfor hader I Danmark? Hvorfor hader I danske mænd?

Skrevet af Lennart Kiil

Disse gruppers måde at anskue tingene på har måske ikke så meget med virkeligheden at gøre.

Men hvem er de?

For tiden er vi vidner til to mærkelige fænomener.

  1. Humanister tegner et grumt billede af Danmark
  2. Feminister tegner et grimt billede af danske mænd

Lad os starte med de første.

I forbindelse med folkevandringerne det seneste halve års tid er der en stor gruppe mennesker, der forsøger at fremstille Danmark som et land, der kun er marginalt bedre end nazi-Tyskland i 1930'erne.

Disse mennesker stiller gladeligt op i udlandet eller i udlandske medier og stikker knive i ryggen på Moder Danmark. For nu at formulere det billedligt. Og måske tror de selv på det, de siger.

Men det viser sig jo hurtigt, at Danmark ikke er værre end andre lande. Faktisk viser det sig, at Danmark absolut er blandt de lande, som hjælper flest og bruger flest af borgernes skatteydermidler på det.

Danmark bruger mere og gør mere, men mange humanister forsøger at tegne det omvendte billede

Feministerne har det lidt på samme måde.

Det er dog ikke så meget Danmark de hader, som det er danske mænd. Ja, mange af dem bærer øjensynligt rundt på en dyb foragt for det, de poetisk betegner "den danske hvide mand".

Denne foragt kom blandt andet til udtryk i forbindelse med de omfattende seksuelle overgreb mod tyske kvinder hovedageligt begået af flygtninge og indvandrere fra Mellemøsten og Nordafrika nytårsnat i Køln.

Så fik feministerne ellers straks travlt med at forklare, at danske mænd skam var mindst lige så slemme.

Og det er faktisk en fortælling, som de har arbejdet bevidst og organiseret med at opbygge gennem årtier. Men igen. Det viser sig at deres fortælling ikke stemmer overens med virkeligheden. Overhovedet.

Danmark er ikke det værste land at være kvinde i, og danske mænd ikke så slemme som feminister vil gøre dem til

Danmark er i øvrigt lige blevet kåret til verdens bedste land at være kvinde i. Så tingene stemmer ikke overens med feministernes udlægning.

Nu er had et hårdt ord. Og det er altid svært at vide, hvad præcist andre føler. Så lad os da høre jeres forklaringer.

Nu vil jeg gerne spørge humanisterne:

Hvorfor er det så vigtigt for jer at sætte Danmark i et dårligt lys i udlandet og herhjemme, når det viser sig at vi gør mere end andre?

Og feministerne vil jeg spørge:

Hvorfor kæmper I så hårdt for at fastholde et negativt syn på danske mænd, når det viser sig at Danmark er et godt land at være kvinde i?

Del Hvorfor hader I Danmark? Hvorfor hader I danske mænd?