Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse "I fremtiden kan alle mænd få en lækker kæreste"

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

"I fremtiden kan alle mænd få en lækker kæreste"

Skrevet af Lars Rex Mundi

Mennesket har altid ønsket at forandre det samfund som er – og det er der kommet en masse forskellige teknologisk udviklinger igennem tiden.

Bare for at nævne nogle få eksempler, så er der bilen, flyveren, computeren etc.

Der har altid være ideer, som er blevet til virkelighed og som nu er blevet til en realitet.

Inden for de seneste år er der sket nogle interessante udviklinger som har påvirket vort samfund i en positiv retning. Man kan se denne udvikling i forhold til vores telefoner hvor der er kommet flere forskellige apps og tilbehør, som ikke var mulig før nu. Nogle af de ting som også er blevet nævnt, er selvkørende biler som følge af en teknologisk udviklinger. Dette vil selvfølgelig påvirke bestemte arbejdsområder, så som lastbiltransport - men også taxi-området hvor der vil være selvkørende biler.

Jeg har de seneste par år haft en interesse for Real Dolls, som også er en del af den udvikling som følger med den moderne teknologi. Første gang jeg blev bevist om det kunstige menneske var igennem en artikel af Anton LaVey, hvor han nævner dette i artiklen ”Construction of Artificial Human Companions”. Selve artikel er fra 1972, men jeg fik den første læst i 1996. Artiklen handler om det som er blevet til det, vi i dag kender som Real Dolls.

I 1996 startede et firma op som i dag er førende inden for de produkter, som har fået navnet real dolls. Når man kigger på selve produktet, er det en dukke i menneskestørrelse og som producenten selv nævner, så kan man skabe helt præcist den dukke, man har lyst til.

Med andre ord, så kan man skabe sin helt egen sex-fantasi – hvis man har penge til det.

Den type real dolls, man ser i dag, er kun første stadie af de mange stadier, som vil komme og som ligger inden for en nær fremtid.

Det næste stadie er dukker, som snakker og som det vil være muligt inden for kort tid at føre samtaler med. Der vil sikkert kommer forskellige programmer, både med hensyn til stemmeføring og hvad der skal tales om.

Det tredje stadie i denne udvikling er faktisk robotteknologi. Det vil sige, at disse real dolls vil kunne begynde at gå rundt, men det ligger lidt længere ude i fremtiden.

Her er link hvor du kan læse lidt mere omkring dette produkt:
http://www.engadget.com/2015/06/12/realdoll-robots-ai-realbotix/

Som tingene er nu, bliver folk, som køber disse real dolls, ofte gjort grin af, men hvad sker der når dette produkt overtager ideen om det perfekte partnerskab?

Det vil sikkert føre en ophedet debat med sig, som vil bygge på en moralsk og etisk opfattelse af hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Men også hvor langt vi kan gå som mennesker og om vi har ret til at lege Gud.

Der vil sikkert være visse kvinder som vil føle sig truet af dette næste skridt og som sikkert vil arbejde på at få et forbud.

Det har ofte været en af de ting som bruges i disse debatter af forskellige årsager og det vil det sikkert også på dette område.

Hvis noget rammer vores etiske eller moralske opfattelse, skal det forbydes. Men jeg tror ikke man kan stoppe denne udvikling som er i gang på mange områder.