Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse "Pis af! Jeg skal se jer røvhuller hver dag!"

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

"Pis af! Jeg skal se jer røvhuller hver dag!"

Skrevet af Lennart Kiil

Da en betjent venligt ønskede Hillary Clinton "Godmorgen", fik han følgende brækspand tilbage i ansigtet:

Pis af! Jeg skal se på jer røvhuller hver dag! Jeg vil heller ikke tale med dig! Udfør dit skide arbejde og hold kæft!

Det fremgår af en bog skrevet af en tidligere betjent for Clinton-familien, da den var bosiddende i det Hvide Hus.

Tidligere er Hillary blevet anklaget for at have kaldt sin mands kampagneleder, Paul Fray en "fucking jew bastard". Dette nægtede Bill dog, at Hillary havde gjort, men han tilføjede noget afslørende om Hilarys sprogbrug:

"She might have called him a bastard, I wouldn't rule that out. She's never claimed that she was pure on profanity. But I've never heard her tell a joke with an ethnic connotation. She's so fanatic about it. It's not in her."

Tre personer kunne uafhængigt bevidne, at det var sket, så mon ikke, der er noget om snakken.

Dette er ikke enkeltstående anklager rettet mod Hillary Clinton. Netop denne type anklage om verbale tæsk og overfusninger går igen i en lang række bøger og artikler, som er skrevet om Hillary Clinton over årene.

Tidligere ansatte fortæller igen og igen historien om en kolerisk og opfarende kvinde, som lægger den pæne facade tilside, så snart kameraerne er pakket ned og pressen er væk. En kvinde som ikke behandler sine underordnede godt. Hun langer ud efter dem, når hun er frustreret eller presset.

En temmelig udpræget mangel på respekt, skulle man mene. Men ikke noget vi har hørt om i de danske medier, som ellers har travlt med at grave ti år gammelt skidt frem på Donald Trump.

Ja, vi har alle hørt om de grimme ting, Trump har sagt om og til kvinder.

Det sørger den danske journaliststand for. Som af en eller anden grund har påtaget sig den opgave at føre valgkamp for Clinton-klanen.

Så for at bringe lidt balance ind i dækningen af de to præsidentkandidater, er det på sin plads her at bringe nogle af Hillary Clintons udsagn på banen.

Hun står såmænd ikke tilbage for nogen mand i den sammenhæng, hvis man skal tro de mange samstemmende udsagn fra tidligere medarbejdere og folk omkring Clinton-administrationen.

Og der er mange som gennem årene er kommet frem med den slags beskyldninger imod Hillary Clinton, selvom medierne ikke har givet det meget omtalte. Rigtigt mange.

Eksempelvis har en skribent her fundet 56 udsagn fra forskellige kilder om, at Hillary har talt meget grimt til andre mennesker.

Det er selvfølgelig en mulighed, at det hele bare er en stor konspiration imod Hillary og at alle disse folk, som har arbejdet med og i nærheden af Hillary, lyver. Det er en teoretisk mulighed. Men mon dog.

Alligevel vil forsvarere af Hillary Clinton indvende, at de mange tidligere ansatte bare er bitre og lyver om Clinton. Som sagt er det en mulighed. Men ville dansk presse lade den form for tvivl komme Trump til gode også?

Jeg har to pointer her:

  1. Magtfolk er som regel ikke specielt venlige
  2. Medier i Danmark er biased til Hillarys fordel

 

Jeg er ikke specielt ude efter den ene eller den anden side, men føler at danskerne fortjener et mere fyldestgørende billede af de to kandidater, end de får gennem de etablerede medier. Danske medier går ikke kritisk til Hillary Clinton – men det skal de. Nøjagtigt som de gør til Trump.

Det her er på ingen måder et forsvar for Trump, som tydeligvis er et magtmenneske uden ret meget hensyn til eller respekt for sine medmennesker. En megaloman klovn

Men meget tyder på, at Hillary Clinton også er et magtmenneske uden al for meget hensyn til sine medmennesker.

Snopes, som er et velkendt site, der fact checker forskellige påstande, kom frem til et blandet resultat, hvor nogle af de mange anklager mod Hillary Clinton blev anset som sandsynlige og andre som usandsynlige. Døm selv.

Lad os se på nogle flere eksempler på, hvad hun skulle have sagt til de folk hun og hendes mand havde under sig:

“Hvor er det skide flag henne? Jeg vil have det skide flag hængt op hver morgen ved fucking solopgang.”

Hillary om Stars and Stripes til ansat ved guvernærpalæet i Arkansas på Labor Day 1991. Fra bogen “Inside the White House” af Ronald Kessler, s. 244.

“Hvis du ønsker at bevare dit job så få bevæget din beskidte røv herover og bær disse poser!”

Hilary til en Secret Service Agent der var tøvende over at skulle bære hendes bagage, fordi han ønskede at have hænderne fri i tilfælde af en ulykke. Fra bogen “The First Partner” s. 25.

Og sådan fortsætter listen. En mindre del af Hillarys angiveligt mange udfald mod ansatte og andre er oversat til dansk på synopsis-olsen-bloggen her.

Det venstreorienterede engelske medie the Guardian har for længst erkendt, at Hillary Clinton har en beskidt mund, men vender det på nærmest desparat vis til noget positivt. Det er den sædvanlige dobbeltmoral, som er på spil der: Når Trump gør det, er det skidt – når Hillary gør det, er det godt.

Og det er problemet med medierne generelt. De hepper alle på Hillary. Fordi medierne er en del af det etablissement, som Trump tænder af.

Og så får offentligheden ikke kendskab til begge kandidater, men et karikeret billede af den ene og et rosenrødt af den anden.

Del "Pis af! Jeg skal se jer røvhuller hver dag!"