Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Lars' ingefær-shot no. 1 – det er let og nemt

Faktisk kommer en sådan maskine ikke ud af den blå luft. Jeg havde i længere tid købt et produkt hos Seven 11, nemlig ingefær-shots og de koster 13 kr.

Jeg fandt ud af at det var lidt dyrt i lægden. De ting man kan lave på en frugtpresser er virkelig velsmagende og i længden så sparer man også penge.

Ja, der er et hav af forskellige typer af saft man kan lave og alt efter hvad man er til, så er det næste kun ens fantasi og hvad ens smag er til der begrænser en på det konto.

Jeg har valgt at lave to opskrifter som vil være hurtige og nemme at lave.

Jeg bruger dem blandt mange andre, men disse var de først to. Så du får dem her og jeg håber at du må få lidt glæde af dem. Begge er med Ingefær, men dette kan jo ændres hvis man finder at der er andet der bedre passer ind i ens smagsoplevelse.

Ingefær-shot nr 1

Til den første opskrift skal du bruge 10 pærer, 10 kiwi og 1 ingefær på størrelse med en halv hånd til en hel hånd, alt afhængig af hvor vild du er med ingefær.

Faktisk, så er der ikke så meget ben i dette:

Du vasker alle frugterne, skærer toppene og bundene af og ingefæren skræller du helt og derefter er det bare at komme det altsammen i maskinen. Dette giver over en liter saft, som lige er til at drikke til din morgenkaffe og morgenmad.

Ingefær-shot nr 2

Den næste opskrift, som jeg giver dig her, er der lidt flere ingredienser i.

Det er i grunden hvilken rækkefølge, du kører tingene igennem maskinen, som er vigtig.

Der skal bruges 2 chili, 2 rød peberfrugt, 1 ingefær, 1 agurk, 2 citroner, 4 æbler som helst skal være af slagsen ”pink lady”, 500 gram gulerødder, 1 til 2 grapefrugter alt efter hvad dit humør er til.

Plus, der er mulighed for at køre en kiwi ind over hvis du føler for det, men dette er ikke absolut nødvendigt.

Alle grøntsager og frugt skal vaskes. Derefter skærer du de ting af, som du ikke lige har lyst til skal være en del af dit shot.

BONUS: Jeg bruger også denne blanding, når jeg laver kylling, som jeg bager i en ovn. Da hælder jeg en del af denne ingefær shot blandning til kyllingen, som da giver det en god og smagende sovs.

Husk at dette kun er forslag og at der findes mange andre muligheder. Som tidligere pointeret: det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad der skal være i din shot.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn