Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Kære regering: I blander jer for meget i småting og for lidt hvor det virkelig gælder

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Kære regering: I blander jer for meget i småting og for lidt hvor det virkelig gælder

Skrevet af Lennart Kiil

Når man som undertegnede følger med i regeringens gøren og laden, får man af og til den mistanke, at Danmark ledes af et internationalt skyggekabinet.

Evig og altid har regeringen travlt med at vise sin handlekraft ved at gennemføre endeløse tiltag, der øger overvågningen af og kontrollen med den almindelige befolkning. Respektpakker bliver det også til.

Men samtidig er regeringen meget afventende og passiv - ja, nærmest handlingslammet - i forhold til det for Danmarks fremtid så betydningsfulde asyl- og indvandringsspørgsmål. Ja, hele folkevandringen mod nord.

Her virker det som om, regeringen har stukket hovedet i busken og håber, at tingene løser sig selv. At stormen stilner af.

Det er hovedløst uansvarligt at lade Danmarks skæbne afgøre af massive folkevandringer eller beslutninger som tages uden for landets grænser.

Og det er uansvarligt at undskylde den skæbnesvangre impotens med en række internationale konventioner, som hører en helt anden tid til.

Naturligvis er det både håbløst og i højeste grad uansvarligt at vente på, der kommer en løsning fra EU. Ja, den kommer nok i morgen, som man siger.

Regeringen tager ikke ansvar, når det gælder. Den skyder det fra sig. Og kaster sig i stedet over kontrol af danske borgere, blandt andet med nummerpladescannere til millioner.

Regeringens aggressivt kontrollerende fremfærd over for folket er mest af alt et skalkeskjul for dens handlingslammelse overfor folkevandringen fra syd.

Se så at få lukket de grænser.

Del Kære regering: I blander jer for meget i småting og for lidt hvor det virkelig gælder