Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Farvel og tak: Delte ulovligt millioner af skattekroner ud til veninderne – får nu 604.027,44 i gyldent håndtryk

Vi har desværre ikke noget rigtigt foto af Bettina Jensen som delte ud af skatteyderpenge til sine veninder
Citathistorie fra: 
Redigeret af: 
13/02/2019 - 14:28

Antal

Du har sikkert læst om Bettina Jensen, tidligere afdelingschef i Rigspolitiet.

BT har grundigt gennem en række artikler afdækket, hvordan hun i strid med både regler og almindelig moral og sund fornuft har beriget sine veninder gennem ulovlige kontrakter.

Den ene skandale kom frem efter den anden, og det blev klart, at kvinden gennem en relativt kort årrække havde lavet de her kontrakter ulovligt for mange, mange millioner.

Efter hvad der i forhold til sagens alvorlige karakter virkede som urimeligt lang tid, reagerede Rigspolitiet omsider med en oplysning om at Bettina Jensen ville fratræde sin stilling, hvilket BT også kunne berette.

Men dermed var sagen ikke afsluttet set fra skatteydernes synspunkt. Nu kan et andet medie, gravermediet Journaliste.dk nemlig afsløre, at Bettina Jensen ikke bare fratrådte. Hun fik også et gyldent håndtryk med ud af døren.

Helt præcist har hun fået 604.027,44 i gyldent håndtryk. Efter alle de skandaler og ulovlige forhold vælger systemet altså at belønne hende med en stor flot check.

Det viser sig også at hun inden afsløringerne, mens hun forgyldte venner og bekendt hæve en løn på skatteydernes regning som stod over hvad ministrene får. Som Journalista.dk udtrykker det:

afdelingschefens årsløn lå på 1.208.054,88 kroner. Dermed tjente hun mere end de menige ministre, som i 2016 kunne sætte 1.185.965,77 kroner ind på lønkontoen

Det er helt utroligt hvad skatteyderne i det her land skal stå model til og hvad folk inden for systemet kan slippe afsted med og så endda blive belønnet for.

Det er da bundråddent, det der foregår i Rigspolitiet her.

Personer: 
Bettina Jensen
Organisationer: 
Rigspolitiet
Emner: 
politik
Typer: 
Citathistorier

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper