Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Farvel og tak: Delte ulovligt millioner af skattekroner ud til veninderne – får nu 604.027,44 i gyldent håndtryk

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Citathistorie: 

Farvel og tak: Delte ulovligt millioner af skattekroner ud til veninderne – får nu 604.027,44 i gyldent håndtryk

Du har sikkert læst om Bettina Jensen, tidligere afdelingschef i Rigspolitiet.

BT har grundigt gennem en række artikler afdækket, hvordan hun i strid med både regler og almindelig moral og sund fornuft har beriget sine veninder gennem ulovlige kontrakter.

Den ene skandale kom frem efter den anden, og det blev klart, at kvinden gennem en relativt kort årrække havde lavet de her kontrakter ulovligt for mange, mange millioner.

Efter hvad der i forhold til sagens alvorlige karakter virkede som urimeligt lang tid, reagerede Rigspolitiet omsider med en oplysning om at Bettina Jensen ville fratræde sin stilling, hvilket BT også kunne berette.

Men dermed var sagen ikke afsluttet set fra skatteydernes synspunkt. Nu kan et andet medie, gravermediet Journaliste.dk nemlig afsløre, at Bettina Jensen ikke bare fratrådte. Hun fik også et gyldent håndtryk med ud af døren.

Helt præcist har hun fået 604.027,44 i gyldent håndtryk. Efter alle de skandaler og ulovlige forhold vælger systemet altså at belønne hende med en stor flot check.

Det viser sig også at hun inden afsløringerne, mens hun forgyldte venner og bekendt hæve en løn på skatteydernes regning som stod over hvad ministrene får. Som Journalista.dk udtrykker det:

afdelingschefens årsløn lå på 1.208.054,88 kroner. Dermed tjente hun mere end de menige ministre, som i 2016 kunne sætte 1.185.965,77 kroner ind på lønkontoen

Det er helt utroligt hvad skatteyderne i det her land skal stå model til og hvad folk inden for systemet kan slippe afsted med og så endda blive belønnet for.

Det er da bundråddent, det der foregår i Rigspolitiet her.

Del Farvel og tak: Delte ulovligt millioner af skattekroner ud til veninderne – får nu 604.027,44 i gyldent håndtryk