Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse DR blæser på folkelig uvilje og henstilling fra rigsrevision - ansætter endnu en direktør til knap 2 mio om året

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Citathistorie: 

DR blæser på folkelig uvilje og henstilling fra rigsrevision - ansætter endnu en direktør til knap 2 mio om året

Rigsrevisionen har flere gange henstillet til DR om at være lidt mere tilbageholdende i lønudviklingen.

Det skal ses i lyset af at DR har en lang række ansatte, som tjener mere end statsministeren og langt mere end man ser andre steder i det offentlige system.

Og ikke kun rigsrevisionen har været ude med den løftede pegefinger. Det har flere politikere også. Og den folkelige modvilje mod DR og licensen vokser og vokser.

Men på Danmarks Radio er man tilsyneladende bedøvende ligeglade. Man føler sig åbenbart usårlige - man er vel så uendeligt meget hævet over pøblen, at man ikke behøver tage notits af den utilfredshed, der luftes.

Og nu gør DR det så igen. Ifølge gravermediet journalista.dk har Danmarks Radio ansat en ny direktør for DR Medier, som starter på den beskedne løn af 1.844.312 kroner. Det viser aktindsigter som mediet har opnået.

Henriette Marienlund starter 1. april, men lønnen er ikke nogen aprilsnar.

Den ny direktør føjes til en nærmest endeløs række af direktører med lønninger, som overstiger statsministerens i det forvoksede DR.

Medierne skal holde øje med magten. Men gør de det?

Mediemøllen holder øje med medierne. Bliv sponsor og bak op!