Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Hekse vil fordrive Trump fra det Hvide Hus med Sort Magi

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Redigeret af: 
13/02/2019 - 14:28

Antal

På hver aftagende halvmåne vil amerikanske hekse gentage et magisk fordrivelses-ritual rettet mod Trump og hans støtter.

Heksene bliver ved med deres magi og besværgelser til Trump er fjernet fra præsidentposten og hans støtter er sat fra bestillingen.

Heksene gennemførte ritualet første gang i fredags, og tilsyneladende har det endnu ikke haft den tiltænkte effekt på den amerikanske præsident.

Noget tyder på at hans modstandskraft imod hekseri er lige så mægtigt som hans modstandskraft imod pressen og journalisternes kritiske spørgsmål.

De mange hekse har allerede lagt videoer op af ritualet på deres Facebook-side.

Mindst en kendis har ifølge engelske Metro antydet, at hun vil deltage i ritualet. Nemlig den lidt alternative sangerinde Lana Del Rey.

For at deltage i besværgelsen skal man blandt andet have tarot-kort, et billede af Trump. Og en stump af et stearinlys - som naturligvis skal være orange.

Allerede inden valget af Trump, forsøgte hekse at forhindre ham i at komme til magten, så mange har svært ved at tage heksenes fornyede indsats alvorligt.

Personer: 
Donald Trump
Emner: 
politikudland
Typer: 
Citathistorier

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper