Betingelser

Primære faneblade

Dit abonnement

Folkets Avis tilbyder flere abonnementspakker. Fælles for alle pakkerne er at du kan se status for dit abonnement under din brugerprofil under "Mit abonnement".

Abonnementerne har ingen binding ud over den periode, der er betalt for. Opretter du en månedsplan, betaler du for første måned. Du kan til enhver tid opsige og du vil så ikke blive opkrævet igen. Vælger den en årsplan betaler du for første år og kan opsige igen til enhver tid. Opsiger du ikke kører pakken videre på de betingelser der gjaldt da du oprettede den - det vil sige på månedsbasis eller årsbasis.

Dine indlæg

Indlæg lagt på Folkets Avis kan spredes via de sociale medier, nyhedsbrev, web push notifikationer og så videre. Ud over normal artikelvisning og visning i lister og oversigter, kan det også hænde at vi udgiver indlæg samlet eller enkeltvis i e-bogsformat fra Folkets Avis.

Du må ikke lægge kommercielle indlæg op som debatindlæg. Vil du have et kommercielt indlæg på eller linkbuilding, skal du rette henvendelse til avisen eller til Media Group Denmark.

Din e-mail

Når du melder dig til som bruger på Folkets Avis, skal vi bruge din mailadresse. Den bruger vi blandt andet til at sende dig en besked, når dit indlæg er godkendt og lagt på avisen. Eller en ny adgangskode, hvis du har glemt den gamle. Meddelelse om betalt abonnement, hvis du tilknytter en betalings-pakke og lignende. Og så videre. Dette kaldes transaktionelle e-mails og de kan ikke deaktiveres.

Derudover meldes du som standard på vores e-mail-liste "Officielle meddelelser fra Folkets Avis". Denne kan du melde dig fra via din brugerprofil eller en mail fra listen, men som navnet antyder bruger vi den til varslinger og vigtige meddelelser, så vi anbefaler at du bliver på listen.

Endelig meldes du på vores standard nyhedsbrev, som du til enhver tid kan framelde dig igen. Der er også muligheder for forskellige former for underretninger, alt efter om du er Bruger, discount-abonnement, basis-abonnent, sponsor eller andet.

Din profil

Af din profil vil fremgå dit navn, dit profilbillede, din bio (hvis den er udfyldt) og de indlæg du eventuelt har fået offentliggjort på Folkets Avis. Din mail-adresse og lignende vil ikke blive offentliggjort.

Profilen må ikke anvendes til kommercielle formål uden forudgående aftale med Folkets Avis.