Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse BETINGELSER

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

BETINGELSER

Dit abonnement

Folkets Avis tilbyder flere abonnementspakker. Fælles for alle pakkerne er at du kan se status for dit abonnement under din brugerprofil under "Mit abonnement".

Abonnementerne har ingen binding ud over den periode, der er betalt for. Opretter du en månedsplan, betaler du for første måned. Du kan til enhver tid opsige og du vil så ikke blive opkrævet igen. Vælger den en årsplan betaler du for første år og kan opsige igen til enhver tid. Opsiger du ikke kører pakken videre på de betingelser der gjaldt da du oprettede den - det vil sige på månedsbasis eller årsbasis.

Dine indlæg

Indlæg lagt på Folkets Avis kan spredes via de sociale medier, nyhedsbrev, web push notifikationer og så videre. Ud over normal artikelvisning og visning i lister og oversigter, kan det også hænde at vi udgiver indlæg samlet eller enkeltvis i e-bogsformat fra Folkets Avis.

Du må ikke lægge kommercielle indlæg op som debatindlæg. Vil du have et kommercielt indlæg på eller linkbuilding, skal du rette henvendelse til avisen eller til Media Group Denmark.

Din e-mail

Når du melder dig til som bruger på Folkets Avis, skal vi bruge din mailadresse. Den bruger vi blandt andet til at sende dig en besked, når dit indlæg er godkendt og lagt på avisen. Eller en ny adgangskode, hvis du har glemt den gamle. Meddelelse om betalt abonnement, hvis du tilknytter en betalings-pakke og lignende. Og det link, du skal bruge, første gang du logger på. Dette kaldes transaktionelle e-mails og de kan ikke deaktiveres.

Derudover meldes du som standard på vores nyhedsbrev. Vi anbefaler at du også melder dig på den daglige eller ugentlige nyhedsoversigt. Både nyhedsbrev og nyhedsoversigter kan frameldes og tilmeldes fra under 'Rediger' på din brugerprofil, når du er logget ind. Her kan du også tilvælge at andre brugere må skrive til din email-adresse. Det er som standard fravalgt.

Din profil

Af din profil vil fremgå dit navn, dit profilbillede, din bio og de indlæg du eventuelt har fået offentliggjort på Folkets Avis. Din mail-adresse og lignende vil ikke blive offentliggjort.

Profilen må ikke anvendes til kommercielle formål uden forudgående aftale med Folkets Avis.

Dit profilbillede skal være af dig. Ikke af andre. Ikke af et logo. Ikke af noget andet end dig.

Du skal oplyse rigtigt navn. Det gælder alle.