Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Eksempel på fleksibel paywall

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Eksempel på fleksibel paywall

Det er helt op til redaktøren / journalisten at bestemme hvilke dele af en tekst som alle skal kunne se - og hvilke dele som kun abonnenter kan læse.

Faktaboks


Nogle fakta

  • her
  • og
  • her

Faktaboks


Kun abonnenter kan se indholdet af denne faktaboks.

Bliv abonnent nu

Systemet her er betydeligt mere fleksibelt end det, de fleste andre bruger. For eksempel kan vi beslutte at kun abonnenter skal have adgang til faktabokse.

Naturligvis kan denne form for paywall også bruges mere traditionelt hvor alt andet end teaseren er skjult.

Systemet kan også udvides til at være tidsfølsomt (node:created:raw). Endelig kan systemet sættes op, så en bruger ser alt indhold de to første gange han besøger, men derefter træder begrænsingen i kraft og han eller hun skal købe abonnement for rotsat at kunne se det hele.

Disse to sidste ting kræver dog lidt yderligere arbejde at implementere og er ikke afgørende i første omgang.

Resten af teksten kan kun læses af abonnenter

Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten.Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten.