Primære faneblade

Eksempel på fleksibel paywall

Det er helt op til redaktøren / journalisten at bestemme hvilke dele af en tekst som alle skal kunne se - og hvilke dele som kun abonnenter kan læse.

Faktaboks


Nogle fakta

  • her
  • og
  • her

Faktaboks


Kun abonnenter kan se indholdet af denne faktaboks.

Bliv abonnent nu

Systemet her er betydeligt mere fleksibelt end det, de fleste andre bruger. For eksempel kan vi beslutte at kun abonnenter skal have adgang til faktabokse.

Naturligvis kan denne form for paywall også bruges mere traditionelt hvor alt andet end teaseren er skjult.

Systemet kan også udvides til at være tidsfølsomt (node:created:raw). Endelig kan systemet sættes op, så en bruger ser alt indhold de to første gange han besøger, men derefter træder begrænsingen i kraft og han eller hun skal købe abonnement for rotsat at kunne se det hele.

Disse to sidste ting kræver dog lidt yderligere arbejde at implementere og er ikke afgørende i første omgang.

Resten af teksten kan kun læses af abonnenter

Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten.Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten. Her er så resten af teksten.

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil