Primære faneblade

Spar tusindvis af kroner på online bilforsikring

Sponsoreret indhold
Annonce

Kommercielt

Betaler du for meget for din bilforsikring?

Sammenligningsportalen Samlino.dk har indhentet priser på bilforsikring fra femten danske forsikringsselskaber, og har på den baggrund fundet frem til den billigste bilforsikring.

Testen viser, at man finder den klart billigste løsning hos forsikringsselskabet NEXT, hvor en samlet ansvars- og kaskoforsikring kan tegnes for 3.821 kroner om året, uden samlerabat. Dermed kan man som forbruger spare 3.978 kroner om året i forhold til det dyreste forsikringsselskab, Codan, hvor den årlige pris ligger på 7.799 kroner. 

De tre billigste selskaber er: 

  1. NEXT, 3.821 kr. pr. år (5.000 i selvrisiko)

  2. LB Forsikring, 4.169 kr. pr. år (5.810 i selvrisiko)

  3. Alka Forsikring, 4.254 kr. pr. år (4.000 kr. i selvrisiko)

Testen tager udgangspunkt i en 51-årig mand, som bor i Valby og har en Opel Meriva 1,4 Turbo Cosmo 119 HK fra 2012. Den ønskede selvrisiko er 5.000 kroner. Føreren har haft bilforsikring i 15+ år og har ikke anmeldt nogle skader til forsikringsselskabet de seneste seks år. Bilisten kører 15.000 kilometer om året.

NEXT er 100 % online, hvilket betyder, at man udelukkende kan komme i kontakt med selskabet via deres hjemmeside eller per mail. Det betyder, at NEXT er i stand til at skære ned på forsikringsbranchens traditionelle salgs- og administrationsomkostninger og dermed kan tilbyde forbrugerne de bedste priser.

”Flere og flere anvender online forsikring, da de ikke alene kan få en bedre pris, men samtidig nemt kan betjene sig selv online og derved undgå de lange telefonkøer, som man kan opleve hos flere af de øvrige forsikringsselskaber ”, udtaler Kristian Pitzner-Jørgensen, Direktør i Samlino.dk.

Se hvad du kan spare hos: NEXT her

annonce

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil