Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade

Lukket

Tanketom tænketank

Tænketanken Cevea er tilsyneladende løbet tør for mentalt brændstof. I hvert fald anbefaler tankens topfolk nu at øge det offentlige forbrug for at hjælpe Danmark ud af krisen. Det svarer nogenlunde til at tisse i bukserne for at holde på varmen en kold morgen som denne i januar.

Danmark har i forvejen verdens største offentlige sektor - intet mindre. Og det er ikke mindst denne sektors svære overvægt, der gør det mere end vanskeligt for selvstændige og det private erhvervsliv at trække Danmark ud af hængedyndet. Cevea vil fede den fede yderligere op.

Hvis en tænketank som Cevea ikke har andet at byde ind med over for krisen end "mere af det samme", må vi stille spørgsmålet, om organisationen overhovedet lever op til betegnelsen 'tænketank'. Men måske er der blot tale om en enlig tanketorsk fra tænketanken?

Kilde: Cevea: Offentlig nulvækst kvæler opsvinget

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?