Primære faneblade

Lukket

Slagplan for Folkets Avis

I går aftes havde redaktionen på Folkets Avis et forrygende møde med bestyrelsen. Pengene fra indsamlingen er lige på trapperne. Vi er nu klar til at køre. Og vi vil gerne fortælle lidt om, hvad I fremover kan forvente af avisen.

Vi besluttede, at Folkets Avis fremover skal udkomme fire gange ugentligt: Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Det er så planen, at vi på disse dage kan tilbyde vores læsere et interessant miks af artikler, kommentarer, anmeldelser, læserbreve, klummer, interviews og meget andet.

Vi tager et klart skridt i retning mod en "rigtig" avis med en helt ny forside hver morgen på alle udgivelsesdage, hvor vi hidtil har haft en mere "blog-agtig" tilgang, hvor indhold blev lagt op på forskellige tidspunkter, og der typisk kun har været ét indlæg per dag.

Det betyder også, at vi vil prioritere vores indhold fremover. En tophistorie ligger således øverst på avisen hele dagen, selvom der komme andre mindre historier på efterfølgende. Det står i modsætning til tidligere, hvor en nyere historie altid automatisk fik den øverste placering.

Dette skift fra "blog-avis" til "rigtig avis" vil ske løbende hen over den kommende måned i takt med, at redaktionen får indstillet sig på den nye plan og kommer op i omdrejninger. Vi går allerede i gang med det nye format fra tirsdag i næste uge. Glæd jer :)

Vi er fulde af optimisme på avisens vegne, og vi håber alle vores læsere vil tage godt imod ændringerne. Og husk, vi bringer meget gerne jeres klummer og læserbreve. Dem bliver der god plads til - også fremover.

På avisens vegne, Lennart Kiil og Thomas Vilhelm

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:36

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil