Satire og magtkritik siden 2013

Folkets Avis har brug for meget mere opbakning!

Politiken forsøgte at kvase Folkets Avis

Men den magtkritik, den bidende satire og ikke mindst den vedholdende kritik af de gamle medier som kun findes på Folkets Avis, er 100 procent afgørende for Danmarks fremtid og den oplyste og alsidige debat.

Støt her - lige nu

Autistbarn må ikke se sin mor på 4. år

Af Amanda Bentsen, 2. maj, 2016

I  Hundested  sidder en  ikke alderssvarende   infantil autist   på 16 år   uden et sprog  det  har han nu  gjort i over 4 år , da det  gik op for barnet at moderen havde været nødsaget til at sælge sit hus   for at undgå flere overgreb  på hende  og barnets tvillingebror . 

Da moderen  tabte forældremyndigheden,  valgte barnet at gå i  sultestrejke og barrikaderede sig 13 dage  til politi og   kommune  afhentede ham  til  mange

mdr´s unødvendig ophold  på Glostrup  Psykriatriske afdeling for børn 

I  Frederiskværk  sidder en  Borgmester  , der  forsætter  chikanen , sammen med resten af byrådet , for at dække over alle de ulovligheder der er foregået i sagen  . 

Og i Hillerød  Byret  sidder en Retspræsident  og   en dommer og retsassesor  og afventer   Højestrets dom  om deres ageren  i  den aftalte dom -  der faldt ud til  faderens fordel ved det aftalte spil  . 

Barnet har officielt nu ikke  set sin øvrige familie i  nu over 3 år ,  har ikke længere et sprog ,  går ikke  i skole , sidder barrikaderet på sit værelse .  helt ensom og uden nogen former for venner og nærmest  intet  skolegang . 

Alle kontakt muligheder er ham frataget   efter han i lange perioder lå i telefonen og lyttede til moderens stemme . 

 

Politiet  har nægtet  at efterforske  sagen for at dække over systemet ,  og  har alligevel  sendt 2 sociale rapporter   på  barnet til kommunen . 

Barnet er i så betydelig mistrivsel at moderen på  ingen måder må se hvad der er hændt og skal ydermere straffes for offentligt at  fortælle hvad systemet laver på børneområdet 

 

Dette er så ildeset  at man har gjort alt for at give moderen  en dom  , så det hele så korrekt ud . man har ydermere  fået statsforvaltningen  og ankestyrelsen til at  blåstemple dette , så nu ser det  helt rigtigt ud - imens har man lavet aftaler med medicinalindustrien  så forsøg med barnet kan fortsætte   uden indblanding fra moderen .  

Retten i Hillerød  tillod ikke  barnet   at blive hørt ,  man tillod ikke at barnet  blev undersøgt , men  man gjorde alt for at  få  en repræsentant fra  en menneskerettighedsorganisation  smidt ud af retsalen . 

 

Barnet  er konstant selvmordstruet af savn    og ingen  kan vide hvornår dette  vil gå galt , men man satser  stort .  Der er gode penge i aftalen  for kommunen . 

Officielt har barnet  adresse hos faderen  - men   moderen skulle tabe  forældremyndigheden  på samme tid som  vicekommunaldirektør Finn peter Gaardskjær   valgte at  gå efter pengene  på børneområdet  og indtrådte   i ledelsen på  Soranahus  som er et opholdsted  for autistiske børn . 

Faderen er sigtet  for vold   på moderen ,men  politiet har ikke travlt med  at  få ham dømt 

Sagen  er nu på  vej  til  Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg  

 

 

 

 

 

Vidste du...

...at Folkets Avis ikke har betalingsmur

...men lever af faste bidrag fra læserne

Bak op om en åben avis for alle

Støt Folkets Avis her