Gå til hovedindhold

Helge Larsen - Danmark står til en meget skidt fremtid!

Hvis Danmark skal overleve i et internationalt samfund som vi lever I i dag, så skal der andre boller på suppen. Danmark har stadig en god chance for at vende skuden, men gør vi det ikke så har vi ikke råd til vores velfærd fordi vores velstand ikke kan trække økonomien til det vi ønsker. 

Der er pt problemer med youtube kan kun afspilles i chrome https://www.youtube.com/watch?v=JWv1GAk1Lgg ellers se indslaget på dette link.

Den virkelighed mener Helge ikke de fleste på venstre fløjen lever i, de tror at man bare kan blive ved med at tage fra erhvervslivet og give det til folk på overførsel eller ansatte i det offentlige. 

Enderne når ikke helt sammen i dette land, men hvad skal der egentlig til. Helge siger vi skal satse på kulturen for iværksætteri, helte billeder og dyrkelse af selvstændighed er vejen frem. Gør vi ikke det går vi ned. Skuden synker, disse sorte udsigter er sagt før, men nu står det specielt grelt til. 

Men det er politikere på både den højre banehalvdel og den venstre der ikke forstår hvad det er der er ved at ske. De skal mødes og få det til at ske. Landet har mulighederne, men vi skal sadle om og sadle nu før det går galt. Det viser budgetterne det viser den dårlige statistik for overlevelse af startups, det viser tallene målt over for europæiske tal. Danmark har gjort det langt bedre før i tiden. 

Helge Larsen kommer her i interviewet med en dyster fremtids udsigt hvis ikke vi tager skeen i den anden hånd, se med her.