Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Århus, har vi et problem?

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Århus, har vi et problem?

Skrevet af Emil Lyng

Jeg tager ofte turen til Aarhus for at shoppe, generelt fordi Aarhus er en dejlig by og sjælen i byen altid gør en glad - men hvorfor egentlig når turen til Randers tager lang tid og man stort set kan shoppe de samme ting? 

Til min store forundring er jeg begyndt at sammenligne parkeringspriserne i disse to store danske byer. 

I Randers kan jeg mange steder holde bilen helt gratis inde i centrum, og samtidig få det store shopping udvalg uden at skulle tænke over hvor mange penge man nu bruger på parkering og om det i det hele taget kan betale sig ikke at vælge offentligt traffik. Selvfølgelig giver en bil meget mere frihed, men det er ikke altid ensbetydende med det er det mest effektive for min økonomi. 

Jeg parkerede forleden i Magasins parkeringshus og betalte 55kr. for 2 timer, 2 timer hvor jeg blot lige skulle hente lidt små ting. Hvor jeg til sammenligning til Randers i værste fald kun skulle betale 20 kr. for det tilsvarende. Hvorfor ikke lave en samlet pris på landsplan, en form for monopol på parkeringspriserne også have en samlet app med de samme priser istedet for det skal svinge så meget. 

Ja Århus er en skøn by, men er det de ekstra parkerings kroner værd? - Så meget ekstra har Århus trods alt ikke at byde på ifht. mange andre store danske byer. 

Hvad siger i?

Med venlig hilsen
Emil fra nordicdeco.dk

Mere af denne skribent
Del Århus, har vi et problem?