Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse EQUILIBRIUM: En eksplosion af lydbølger

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

3

EQUILIBRIUM: En eksplosion af lydbølger

Det er to år siden de udgav Erdentempel, men nu er de klar igen med apokalyptiske Armageddon.

Tyske Equilibrium bestående af forsanger Robert Dahn, guitaristerne René Berthiaume og Dom R. Crey, og trommeslager Tuval Hati Refaeli, udgiver deres nye album Armageddon, på fredag d. 12.8 2016, via Nuclear Blast Records.    

Genren er pagan metal, som er en sammenfatning af melodisk, symfonisk, folk og black metal. På nogle tidspunkter, er der et mere elektronisk klang. Denne kombination viser den kreative proces i at finde sit alternative guf til ørerne. Set med filosofiske øjne, er alternativitet kun positivt. Det er blot et statement om at det i høj grad er lykkedes for Equilibrium at finde sin egen vej i en kompleks industri.

Dette album er meget instrumentalt anlagt, idet få ord bliver sagt, med undtagelse af Koyaaniskatsi, hvilket nærmere lyder som en fortæller med musik i baggrunden. Karakteristisk er, at tempoet ofte skifter, og at der i visse steder bliver lagt mere vægt på de enkelte undergenrer og på den måde er meget skiftende og fuld af gode overraskelser. Selv om der er stor variation, falder Born to Be Epic bagud, da sangen rytmisk er meget ensformig. Armageddon er helt specielt og kan på grund af sine mange elementer, nå ud til en bred vifte af lyttere.

Bandet fandt sammen i 2001 og har ud over deres demo i 2003, udgivet seks albums inklusiv det kommende. Sproget har primært været tyks, men der har alligevel sneget sig nogle engelske sange ind, denne gang. Equlilibrium er nu på turné i Euproa, men kommer desværre ikke til Danmark foreløbig.  

Armageddon: Trackliste: 11 sange:

 1. Sehnsucht
 2. Erwachen
 3. Katharsis
 4. Heimat
 5. Born To Be Epic
 6. Zum Horisont
 7. Rise Again
 8. Prey
 9. Helden
 10. Koyaaniskatsi
 11. Eternal Destination
Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:35
Personer: 
Equilibrium
Emner: 
kultur
Del EQUILIBRIUM: En eksplosion af lydbølger