Primære faneblade

Prisen for en dag på stranden

Annonce

Kommercielt

TravelBird

TravelBird 2016 Strand Prisindekset udregner “prisen for en dag på stranden, på 250 forskellige strande i verden.”

Rejsespecialisten TravelBird har offentliggjort et omfattende studie i forbindelse med den igangværende sommerferie: et Strand prisindeks med 250 af verdens mest populære strandpromenader. Prisindekset beregner omkostninger for en dag ved stranden, for samtlige af de udvalgte lokationer, hvilket gør at de rejsende kan bekymre sig mindre om omkostningerne på ferien, og fokusere mere på at nyde opholdet istedet. For en virksomhed der slår sig op på at inspirere hver dag, er Strand prisindekset en god mulighed for at give de danske turister rigeligt med information til at vælge deres næste badeferie.

For at lave dette indeks startede TravelBird med en liste på 900 af de mest populære strande, og skar sidenhen listen ned til 250 af de bedste strande i verden, fra 66 lande. De udregnede så leveomkostninger for en dag på stranden, med faktorer som den gennemsnitlige pris på. Solcreme, en øl, en flaske vand, en is, og frokost. Alle priser er udregnet ved at standardisere størrelsen af disse produkter, og med valutakurser fra den første juli 2016.
Undersøgelsen viste at de 10 dyreste strande er:

1

La Plage de Maui, Tahiti

French Polynesia

$60,13

2

Mareto Plage Publique, Moorea

French Polynesia

$58,36

3

Anse Vata, Noumea

New Caledonia

$56,11

4

Anse Georgette, Praslin

Seychelles

$54,25

5

Anse Soleil Beach

Seychelles

$54,18

6

Beau Vallon, Mahe

Seychelles

$53,13

7

Poe Beach

New Caledonia

$52,99

8

Nishihama Beach, Okinawa

Japan

$52,09

9

Yonaha Maehama Beach, Okinawa

Japan

$50,75

10

Main Beach, East Hampton, New York

USA

$48,85

De 12 billigste strande på listen bestod af fire lokationer fra Vietnam, samt otte kyststrækninger i Indien.

“Denne undersøgelse armerer rejsende med vigtig viden til deres næste mulige rejsedestination. Dette er netop årsagen til at vi oprindeligt har lavet Strand Prisindekset.” Sådan udtaler direktøren for TravelBird Symen Jansma, og fortsætter. “ Strand Prisindekset er ikke bare en god måde at måle de forventede omkostninger til strandferien, men giver også en indikation af det generelle prisniveau i regionen. Det hjælper rejsende med at administrere budgettet, forventningerne, og slutteligt hvordan de får mest ud af deres rejse.”

Indekset inkluderer ydermere fakta som:

Stranden med de billigste sol pleje produkter, som er Cua Dai Beach, i Hoi An (Vietnam), hvor solcrem gennemsnitligt koster 2,01$. De dyreste strande at købe solcreme på, er Beau Vallon, Anse Georgette, og Anse Soleil, som ligger i Seychellerne, og her er prisen for en tube solcreme på 27,08$.

Stranden hvor det er billigst at købe flaskevand er Palolem Beach i Indien, hvor en flaske vand koster 0,22$. I skærende kontrast finder du den dyreste flaske vand til 2,63$ på Mullins Beach, og Enterprise Beach, som begge ligger på Barbados.

Stranden med de billigste øl er Navagio, Zakynthos, i Grækenland, hvor en øl koster 1,49$. Den dyreste øl finder du til 7,62$ på Mareto Plage Publique, i Fransk Polynesien.

Du finder den billigste is kan findes i Nusa Dua i Indien, til 0,51$, og den dyreste i Mareto Plage Publique, i Fransk Polynesien, hvor en is koster 3,87$.

Den billigste frokost kan købes i Colombia på El Laguito, Cartagena, og koster 7,08$. Den dyreste frokost på denne liste findes på West Palm Beach i Florida, og koster 28,81$.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn