Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Nu kommer der billigere rejser

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Nu kommer der billigere rejser

strand

Af redaktionen

Skolernes sommerferie er ovre. Det betyder færre rejsende, og så falder priserne på charterrejser og flybilletter.

Midt i juli da regnen væltede ned over Danmark, var der stor efterspørgsel efter rejser. Og priserne for en uges charterferie startede ved cirka 3.500 kr. per person.

Var du på det tidspunkt på udkig efter en flybillet til en storby, kunne du godt regne med at skulle betale 2-3 gange mere end normalt for din flybillet, og dit hotelophold ville også blive meget dyrt.

De tider er heldigvis forbi. Nu er priserne på både charterferier, flybilletter og rejser faldet til et helt andet niveau.

Et pristjek på charterrejser lavet af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk viser, at priserne på rejser og flybilletter er betydeligt lavere nu. De billigste priser for ferie i følgende uger er:

Uge 33: En uges charterferie fra 1.298 kr.  (All Inclusive fra 2.983 kr.)
Uge 34: En uges charterferie fra 1.498  kr.  (All Inclusive fra 2.499 kr.)
Uge 35: En uges charterferie fra 1.680 kr.  (All Inclusive fra 2.499 kr.)
Uge 36: En uges charterferie fra 1.498 kr.  (All Inclusive fra 2.596 kr.)
Uge 37: En uges charterferie fra 1.596 kr.  (All Inclusive fra 2.246 kr.)

Priserne er fundet den 15. august på rejsesøgemaskinen på travelmarket.dk, hvor du også selv kan søge efter billiger rejser.

Travelmarket.dk, som siden 2009 har tjekket flypriser i Dansk Flyprisindex, har også tjekket priserne på flybilletter. Pristjekket, der omhandler flybilletter med afrejse i uge 36 viser, at priserne på flybilletter fortsat falder.

Selvom Dansk Flyprisindex har tjekket priser i over syv år, er flere priser i uge 36 på det laveste niveau nogensinde. Blandt de billige flypriser kan nævnes:

Bangkok (fra Billund) fra 3.141 kr.
Beijing (fra København) fra 2.877 kr.
Sydney (fra København) fra 5.958 kr.
Johannesburg (fra København) fra 3.765 kr.
Paris (fra København) fra 440 kr.

Travelmarket sammenligner priser på flybilletter, og du kan selv sammenligne priser på flybilletter i Travelmarkets flysøgemaskine.

Generelt er det en god idé at købe dine flybilletter i god tid inden afrejse. Priserne på flybilletter stiger nemlig typisk, jo tættere du kommer på afrejse. Dette er stik modsat afbudsrejser, hvor du ofte kan være heldig at finde en billig rejse ved at vente til sidste øjeblik med at bestille.

Del Nu kommer der billigere rejser