Primære faneblade

Toyota giver dig god grund til at vælge en hybridbil

Redaktionen på Folkets Avis
Annonce

Kommercielt

Fordelene er mange som hybridejer – ikke mindst kan du køre nærmest uendeligt langt på literen. Toyota har i mange år ligget i front, når det gælder kvaliteten af de miljøvenlige biler, og nu kan du endda privatlease Toyotas mange hybridmodeller.  

Hybridbiler bliver mere og mere populære blandt danskerne. Det er naturligvis ikke uden grund. Kombinationen af den kraftige benzinmotor og den miljøvenlige elmotor giver en fantastisk køreoplevelse, der samtidig kan spare dig en masse penge.

Hybridbiler er blevet et reelt alternativ til benzin- og dieselbiler. Det skyldes, at teknologien og udviklingen af hybridbilerne er i konstant fremgang – og hos Toyota går de all-in på at skabe de bedst mulige køretøjer til fremtiden.

Der er markante fordele ved at vælge hybrid. Dels skal batteriet aldrig oplades, og samtidig følger der en lang række lave omkostninger med i handlen – eksempelvis en halvårlig grøn ejerafgift på kun 310 kr.

Toyota-privatleasing inklusiv serviceaftale

Hvis du vælger at privatlease din bil igennem Toyota, så følger der en lang række fordelagtige aftaler med i handlen, da din privatleasing også indeholder en Toyota Serviceaftale. Det betyder, at du hverken skal bekymre dig om udgifter til service eller uforudsete reparationer af bilen.

På den måde giver privatleasing dig ro i pengepungen, idet du altid har overblik over dine månedlige udgifter, der hverken stiger eller falder. Leaser du en hybridbil, eksempelvis den anmelderroste Toyota Prius, der er meget brændstoføkonomisk, bliver det pludselig meget billigt at være bilejer.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn