Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Oplev Bruxelles indefra: Kultur, historie og klassisk nytårskoncert

Redaktionen på Folkets Avis
Annonce

Kommercielt

Bruxelles er mere end EU-politik. Den belgiske hovedstad byder på mange andre spændende oplevelser i de smukke rammer, der er rige på historie og kultur. Når du er mættet af storbyens indtryk, kan du i stedet læne dig tilbage og nyde de klassiske toner.

Bruxelles er en by, der rummer det hele. Om du er til shopping, kultur, gastronomi, politik eller historie, så får du hurtigt tiden til at gå i den belgiske hovedstad, hvor både EU og NATO holder til. Det summer derfor af politisk liv, og du kan rigtig snuse stemningen til dig, når du rejser med Panterrejser til Bruxelles.

På den firedages busrejse til Bruxelles får du blandt andet en spændende guidet tur i Europa-Parlamentet, som giver dig en fornemmelse af det store politiske maskineri, der har eksisteret i hundrede år omkring Grand Place.

Desuden bliver du sendt tilbage i historien. Tilbage til Waterloo og dengang, Europas skæbne blev afgjort med Napoleons nederlag til koalitionsstyrkerne. Du kan se det for dig på det verdensberømte panoramamaleri af slaget ved Waterloo i 1815.

Nyd en aften med klassisk musik

Både til fods og om bord i bussen kommer du rundt i Bruxelles charmerende centrum og forbi de mest populære seværdigheder som eksempelvis Manneken Pis, der er Bruxelles’ svar på Den Lille Havfrue.

Efter den spændende tur gennem både for- og nutid, er det tid til at nyde klassisk musik i verdensklasse. Det sker, når den hollandske dirigent og komponist André Rieu sammen med sit Johann Strauss-orkester giver en medrivende nytårskoncert, som du sent vil glemme.

Tag med på den firedages busrejse til Bruxelles med opsamling flere steder ned gennem Jylland, og oplev Europas hovedstad indefra.

annonce

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil