Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Mette Frederiksens moralske korstog er fordummende og overformynderisk

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Mette Frederiksens moralske korstog er fordummende og overformynderisk

Skrevet af Mikkel Boye

At stille spørgsmålstegn ved mænds faglige (og menneskelige) kompetencer - altsammen fordi de deltager i relationer og seksuelle aktiviteter, som Mette Frederiksen fra udkigsposten i forstadskvarteret ikke selv kan rumme - det er ikke bare moralsk idioti og overformynderi, det er fordummende og stærkt kritisabelt.

Det skader også prostitutionsbranchen og kvinderne. 

Mette Frederiksens moralske korstog mod købesex er usympatisk og skadende. Hun er med til at stigmatisere en hel branche, som i høj grad lider under mangel på rettigheder og mulighed for at organisere sig med henblik på at skabe ordnede og mere trygge rammer.

De velmenende forstadsfruer og akademiske humanister har ondt i sexmoralen, hvorfor prostitutionsbranchen italesættes som en underverden af udnyttet kvinder med granatchok, mens kunden mangler empati og medmenneskelighed – helt væk i sin egen formørket og grusomme liderlighed.

Prostitutionsmodstanderne/de socialistiske ypperstepræster har altid gjort mere skade end gavn, når de forsøger at dæmonisere ukorrekte seksuelle relationer, som de ikke selv kan rumme.

Der er en ondskab i dette moralske overformynderi, da kvinderne fremstilles som forarmede ofre, uden egen fri vilje og mulighed for at føre et anstændigt liv.

De deltager ufrivilligt i uanstændige relationer med moralsk fordærvede mænd, hvorfor ligustervældet skal redde dem fra dette svineri.

Dette naturligvis i skærende kontrast til kvinders sexkøb, som i øvrigt er steget 300 % de seneste 10 år, da kvinder jo køber tantrasex med dertilhørende yoga-house, duftlys og erotisk velvære/udvikling, når de da ikke køber smæk og samleje af veludrustede gigolos, eller tager til Ghana på ”opdagelsesrejser"

Ros til MF for trods alt ikke at ville skabe en svensk model, som har været en katastrofe for især de svage prostituerede, men hendes moralske korstog, som synes meget personligt, gør ikke noget godt for branchen eller kvinderne.

Iøvrigt meldes det fra sexbranchen, at bordellerne i Aalborg altid har ekstra travlt, når socialdemokraterne afholder deres årlig kongres i Limfjordsbyen. Det står åbenbart sløjt til med de faglige og menneskelige kompetencer i Mette Frederiksens eget parti.

Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS