Primære faneblade

Mette Frederiksens moralske korstog er fordummende og overformynderisk

Del Mette Frederiksens moralske korstog er fordummende og overformynderisk
Like F

At stille spørgsmålstegn ved mænds faglige (og menneskelige) kompetencer - altsammen fordi de deltager i relationer og seksuelle aktiviteter, som Mette Frederiksen fra udkigsposten i forstadskvarteret ikke selv kan rumme - det er ikke bare moralsk idioti og overformynderi, det er fordummende og stærkt kritisabelt.

Det skader også prostitutionsbranchen og kvinderne. 

Mette Frederiksens moralske korstog mod købesex er usympatisk og skadende. Hun er med til at stigmatisere en hel branche, som i høj grad lider under mangel på rettigheder og mulighed for at organisere sig med henblik på at skabe ordnede og mere trygge rammer.

De velmenende forstadsfruer og akademiske humanister har ondt i sexmoralen, hvorfor prostitutionsbranchen italesættes som en underverden af udnyttet kvinder med granatchok, mens kunden mangler empati og medmenneskelighed – helt væk i sin egen formørket og grusomme liderlighed.

Prostitutionsmodstanderne/de socialistiske ypperstepræster har altid gjort mere skade end gavn, når de forsøger at dæmonisere ukorrekte seksuelle relationer, som de ikke selv kan rumme.

Der er en ondskab i dette moralske overformynderi, da kvinderne fremstilles som forarmede ofre, uden egen fri vilje og mulighed for at føre et anstændigt liv.

De deltager ufrivilligt i uanstændige relationer med moralsk fordærvede mænd, hvorfor ligustervældet skal redde dem fra dette svineri.

Dette naturligvis i skærende kontrast til kvinders sexkøb, som i øvrigt er steget 300 % de seneste 10 år, da kvinder jo køber tantrasex med dertilhørende yoga-house, duftlys og erotisk velvære/udvikling, når de da ikke køber smæk og samleje af veludrustede gigolos, eller tager til Ghana på ”opdagelsesrejser"

Ros til MF for trods alt ikke at ville skabe en svensk model, som har været en katastrofe for især de svage prostituerede, men hendes moralske korstog, som synes meget personligt, gør ikke noget godt for branchen eller kvinderne.

Iøvrigt meldes det fra sexbranchen, at bordellerne i Aalborg altid har ekstra travlt, når socialdemokraterne afholder deres årlig kongres i Limfjordsbyen. Det står åbenbart sløjt til med de faglige og menneskelige kompetencer i Mette Frederiksens eget parti.

Tak fordi du læste et debatindlæg på Folkets Avis

Du kan støtte Folkets Avis som debat- og blogplatform ved at blive abonnent.

Se mulighederne

Udgivet for :
På 3. pladsen med 746 delinger:
Anders Samuelsen. Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug
Del Mette Frederiksens moralske korstog er fordummende og overformynderisk
Like F
På 2. pladsen med 1177 delinger:
 Foto: Johannes Jansson
Del Mette Frederiksens moralske korstog er fordummende og overformynderisk
Like F
På 1. pladsen med 1205 delinger:
Foto: Diliff / CC BY-SA 3.0
Del Mette Frederiksens moralske korstog er fordummende og overformynderisk
Like F
/* START ONLY for PRINT */ /* END ONLY for PRINT */

Nu 296 ud af målet på 324 betalende brugere

Hjælp os i mål inden Jul om fra blot 2 kroner om dagen

For kun 2 kroner om dagen er du med til at sikre driften af FOLKETS.DK og for 2 kroner mere understøtter du også den kritiske journalistik på vores flagskib Folkets Avis.

Se muligheder – eller gå direkte Til betaling (Allerede bruger? Log på her)