Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

319

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Anmeldelse: Cafe Society

Antal

0

Filmteknisk er Café Society et ualmindeligt veldrejet værk.

Selvom scenerne til tider virker en smule karikerede hvis ikke eventyrlige, så bliver man i ualmindelig høj grad draget ind i 1930'erne, hvor filmens handling udspiller sig.

Filmens unge helt, som helt utvetydigt er Woody Allens alter ego, flytter fra New York til Los Angeles, hvor hans onkel er en berømt filmagent.

Her møder han sin store kærlighed, men tingene forvikler sig og han må tage tilbage til New York uden sin kærlighed. I stedet bygger han en berømt natklub op, hvor han senere igen støder på sin gamle flamme.

Her skal jeg ikke afsløre mere.

Filmens svaghed er nok, at den vil for meget på for kort tid. Der bliver ikke tid nok til at give andre end hovedpersonerne ordentlig plads til at folde sig ud.

Og det er lidt en skam for filmen bringer mange sjove karakterer på scenen.

Den kan ikke måle sig med Woody Allens største mesterværker, men er det bedste han har lavet i meget lang tid. Eventyrlig, smuk og en anelse langsom i perioder.

En bittersød komedie tilbage i New York og Californien – to steder hvor Allen unægteligt er mere på hjemmebane end på lokationerne for de seneste film-forsøg med europæiske storbyer.

Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:21
Typer: 
Emner: 
Personer: 

Woody Allen

Del eller citer med linket her

MediaCreeper