Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade

Anmeldelse: Cafe Society

Filmteknisk er Café Society et ualmindeligt veldrejet værk.

Selvom scenerne til tider virker en smule karikerede hvis ikke eventyrlige, så bliver man i ualmindelig høj grad draget ind i 1930'erne, hvor filmens handling udspiller sig.

Filmens unge helt, som helt utvetydigt er Woody Allens alter ego, flytter fra New York til Los Angeles, hvor hans onkel er en berømt filmagent.

Her møder han sin store kærlighed, men tingene forvikler sig og han må tage tilbage til New York uden sin kærlighed. I stedet bygger han en berømt natklub op, hvor han senere igen støder på sin gamle flamme.

Her skal jeg ikke afsløre mere.

Filmens svaghed er nok, at den vil for meget på for kort tid. Der bliver ikke tid nok til at give andre end hovedpersonerne ordentlig plads til at folde sig ud.

Og det er lidt en skam for filmen bringer mange sjove karakterer på scenen.

Den kan ikke måle sig med Woody Allens største mesterværker, men er det bedste han har lavet i meget lang tid. Eventyrlig, smuk og en anelse langsom i perioder.

En bittersød komedie tilbage i New York og Californien – to steder hvor Allen unægteligt er mere på hjemmebane end på lokationerne for de seneste film-forsøg med europæiske storbyer.

0
Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:35
Personer: 
Woody Allen
Emner: 
kultur

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?