Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Vinteren kommer: Sådan bliver du klar

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Vinteren kommer: Sådan bliver du klar

Efteråret er så småt gået på hæld, og vinteren er allerede begyndt at vise sit ansigt. Det har sneet en smule indtil videre, men ifølge de vejrprofeterne skulle denne vinter blive koldere end de forrige år. Det betyder, at der vil falde mere sne — men er du egentlig forberedt på det?

Det omskiftelige vejr, vi har i Danmark, er årsag til mange frustrationer. Det betyder nemlig, at vi skal tilpasse vores tilværelse til årstiderne, og der er en masse ting, vi skal være forberedt på. Derfor får du herunder et par gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når temperaturen styrtdykker.

Skift dækkene på bilen

Vinteren medfører glatte veje, og derfor skal du huske at skifte til vinterdæk. Det er en god idé at sætte dem på i god tid. Hvis du venter til sneen er faldt, så er der langt større risiko for at køre galt, men du vil også skulle vente i længere tid hos mekanikeren.

Hus og have

Først og fremmest skal du gøre din have vinterklar; græsset skal slås en sidste gang, komposten skal vendes, blomsterløg skal lægges. Når det endelig begynder at sne, så skal du huske at fjerne sne fra dit tag, da det kan gøre skade på konstruktionen.

Tør og irriteret hud

De kolde måneder er hård kost for huden. Mange oplever, at den sprækker, klør og generelt er irriteret. Det skyldes den lave temperatur, luftfugtighed samt hyppige bade. Oplever du disse problemer, bør du anvende en fugtighedscreme, som kan fugte huden og lindre symptomerne. Hudplejeprodukter fra økologiske brands som Absolution, Organic Pharmacy og John Masters kan hjælpe dig med at holde huden udholdelig gennem vinteren.

Børnene

Børnenes immunforsvar er ikke lige så udviklede som voksnes, og derfor er det vigtigt, at de får ekstra meget opmærksomhed i vintermånederne. Husk at pakke dem godt ind, inden de skal ud i kulden.

Husk desuden at købe ind til vinterens aktiviteter. Skal I bygge en iglo, så køb en børneskovl, så ungerne kan hjælpe med at samle sne til at lave sneklodserne, den skal bygges af.