Primære faneblade

Julegaver: Hvad giver man den unge far?

Annonce

Kommercielt

Vinteren er over os, og det betyder, at temperaturen falder. Det betyder også, at det snart er ved at være jul, og det store julegaveræs går ind igen. De fleste har mange mennesker, de skal købe gaver til. Og det kan være rigtig svært at finde en gave til andre mennesker.

Særligt de unge fædre, som har brug for lidt ekstra forkælelse i den søde juletid. Lidt anerkendelse for deres hårde arbejde. Derfor får du herunder et par gode forslag til, hvad du kan give i gave til den unge far.

Gaven til den modebevidste

Som ung far kan det være svært at få tid til det hele. Børnene kommer i første række, og derfor kan julen være en rigtig fin anledning til at bidrage med lidt tiltrængt forkælelse i form af en gave. Det kan eksempelvis være noget tøj, som han har ønsket sig — eller, som du selv mener, vil klæde ham.

Hvis du er i tvivl om, hvad han ønsker sig, så kig på hans øvrige stil. Hvilke mærker kan han godt lide? Går han i Soulland, så er det selvfølgelig oplagt at købe soulland til ham— og sådan er det også med andre brands. På den måde går du aldrig helt galt i byen. Du kan også nøjes med at købe et gavekort til en butik, han godt kan lide, hvis du er i tvivl. Så kan han selv vælge.

En gave til far og søn

Børnene er det vigtigste i en fars liv. Især far og søn knytter tætte bånd — og du kan hjælpe med at gøre det endnu tættere ved at købe en gave, der egner sig til både far og søn på samme tid. Eksempelvis et fjernstyret køretøj; en racerbil, en tank, en helikopter eller andet, som far og søn kan deles om at lege med. På den måde bidrager du også til at styrke båndet mellem far og søn.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn