Primære faneblade

Julegaveræs: Hvad giver du kvinden i dit liv?

Annonce

Kommercielt

De fleste kvinder elsker at få gaver, og derfor kan det være svært ikke at blive skuffet, hvis ikke haven var, som forventet. Det er altså vigtigt, at du rammer rigtigt. Men som mand kan det være svært at sætte sig ind i kvindens behov og finde den helt perfekte gave, som gør hende glad. Derfor har vi gjort arbejdet for dig og samlet en række gaver herunder, som med garanti vil bringe julelys i øjnene på dit hjertes udkårne.

Skønhedspleje

Mange kvinder går op i deres udseende, og derfor kan du med fordel købe et skønhedsprodukt til din kone eller kæreste. Hvis du ikke ved, hvad du skal investere i, så kan du selvfølgelig spørge hende, men så ødelægger du lidt af overraskelsesmomentet, som unægtelig er noget af det, der gør gaven romantisk; at du på egen hånd kan regne ud, hvad hun ønsker sig. Det vidner nemlig om, at du kender hende — og det elsker enhver kvinde.

Der findes mange skønhedsprodukter, men hvis du vil forkæle hende for alvor, så bør du købe noget, der er lidt mere ekstravagant, end det du finder nede i Matas. Køb nogle økologiske skønhedsplejeprodukter fra kendte mærker som Rahua, Dr. Organic eller Kaé, der alle sammen har dét tilfælles, at de udelukkende er baseret på økologiske og naturlige ingredienser.

Ting til hjemmet

Hvis du er på bar bund angående julegaverne, så er ting til hjemmet altid en god ting. Her roder du dig sjældent ud på alt for dybt vand, hvis bare du kender lidt til din kvindes smag. Er hun vild med dansk design, kan du købe en abe fra Kay Bojesen, en Kubus-lysestage fra By Lassen eller en sofapude fra Hay.

Det skal du ikke give kvinden i dit liv

Hvis du vil give din kæreste en romantisk gave, er det vigtigt, at den ikke er praktisk — og ikke på den måde kommer dig til gode også. Det skal være en forkælelsesgave, eller noget, du ved, hun ønsker sig — og gerne uden, hun har fortalt dig det. Noget, der afspejler hendes personlighed.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn