Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Politikere støtter voldtægtsmænd og tyve

Nu, hvor du er fanget af min titel, lad mig så forklare, hvad jeg mener. Prøver folk at gøre dig ondt, er det mest naturlige at prøve at forsvare dig selv, men det må du ikke i Danmark. Forsvarer du dig selv med peberspray, fordi du ikke ønsker at miste livet eller blive voldtaget, så skal du ifølge de danske politikere straffes. Sådan er det sket, sådan sker det. Bryder en tyv ind i dit hjem, kan vi ikke gøre tyven noget, uden også at blive straffet selv. Med det kan man næsten lige så godt vælge at stille sit TV udenfor døren og gøre det nemmere for tyven. Og hvad sker med tyven, intet.

Det er absolut forrykt, at vi ikke må forsvare vores hjem sågar os selv. Hvordan, spørger jeg, skal vi kunne føle os sikre ude i nattelivet? Jeg respekterer bestemt den menige politibetjent, men mange af dem har for travlt med at inddrive fartbøder for at nå politikernes kvoter, og medens må vi andre stå til side og tage skaden.

Jeg siger på ingen måde, at det skal være muligt at kunne købe en AK47 nede i Netto, men giv os da lov til at bruge peberspray, lov til at forsvare vores hjem, lov til at overleve.  

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10
Personer: 
Sebastian Seremet
Emner: 
politik
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn