Primære faneblade

Første indtryk af den ny iPhone 7

Annonce

Kommercielt

Tilbage i september 2016 løftede Apple sløret for den nyeste model i rækken af iPhones, nemlig den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Selvom telefonen stadig er ny, har den dog alligevel haft tid til at efterlade sig et indtryk, så hvordan er den ny iPhone 7 så egentlig, når alt kommer til alt?

iPhone 7 er ikke billig

Hvis du overvejer at investere i den nye iPhone 7, står du overfor en relativt stor afskrivning. Det er ikke en billig telefon, men hvis du vælger at købe iPhone 7 i forbindelse med et abonnement, kan du holde udgifterne på et niveau, hvor langt de fleste vil kunne være med. Hos Telmore kan iPhone 7 således finansieres for under 390 kr. om måneden, og så er det lige pludselig til at have med at gøre.

Men hvis du vil have iPhone 7 uden abonnement, kan du se frem til en bon på et sted mellem 5800 og 8700 kroner, hvilket må siges at være en anseelig sum for en telefon, der sandsynligvis er moden for en udskiftning om ca. to år. Men hvis du allerede har en iPhone, kan du få rabat hos Apple ved at lade dem tage din gamle telefon i bytte. F.eks. får du 1290,- retur for en almindelig iPhone 6, hvis den vel at mærke ikke har lidt overlast og ellers fungerer efter hensigten. Men hvis den gør det, er det spørgsmålet, om du synes det er værd at udskifte den?

Det hele er bare lidt mere lækkert i iPhone 7

De to største kritikpunkter for Apple i forbindelse med iPhone 7, har været hhv. pris og design. Mange synes ganske enkelt at telefonen er for dyr, mens andre synes der er sket for lidt på designfronten. Begge dele afhænger jo i høj grad af individuelle faktorer, nemlig din egen økonomi og din egen personlige smag. Og med hensyn til designet kan vi hurtigt blive enige om, at det ikke er revolutionerende, men der er vel heller ingen grund til at ændre på en succes, bare fordi man kan?

Men ellers er iPhone 7 virkelig er fed telefon. Den er – takket være ny processor – blevet langt hurtigere end sine forgængere, og det er tydeligt, at IOS 10 er skabt specielt til den hurtige iPhone 7. Du kan selvfølgelig godt både have og bruge IOS 10 på de ældre iPhones, men der er ingen tvivl om, at det virker klart bedst på iPhone 7.

Også på kamerafronten, har iPhone 7 sat nye Apple-standarder. I hvert fald med flagskibsmodellen, iPhone 7 Plus, som er hele 5,5 tommer. Det er for nogle en lidt for stor telefon, men til gengæld giver iPhone 7 plus også en markant bedre kameraoplevelse end sin lillebror. Den store iPhone 7 har nemlig dual-lense, hvilket vil sige, at du får markant og væsentlig mere dybde i dine billeder, og gør det meget lettere at tage virkeligt gode billeder.

Skal du skifte til iPhone 7?

Hvis du er den glade ejer af en iPhone i 6-serien, er der ikke meget nyt at hente. iPhone 7 er hurtigere og tager bedre billeder, men det er også cirka det. Er du derimod iPhone 5 indehaver, vil et skifte til 7’eren virkelig være mærkbar, og du vil uden tvivl opleve genfunden kærlighed til din smartphone.

annonce
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
MediaCreeper

FOLKETS udgives og ejes af Kiils v/Lennart Kiil - cvr 35172831

x