Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse TV-guide holder styr på fredagsunderholdningen

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

TV-guide holder styr på fredagsunderholdningen

Med en tv-guide kan du nemt finde ud af, hvornår din yndlingsunderholdning om fredagen starter og slutter. Der er mange forskellige programmer at vælge imellem om fredagen og det kan være svært at vælge, når der både er masser af underholdningsprogrammer og gode film.

DR og TV2 har i mange år kæmpet om seernes opmærksomhed fredag aften. Det gør, at der nu er flere forskellige gode programmer at vælge imellem, når ugen er slut. Det er umuligt at nå dem alle sammen, da de mere eller mindre ligger på samme tidspunkt. Du bliver derfor nødt til at prioritere dem, du helst vil se.

Det kan derfor være en fordel, at du har adgang til en god tv-guide på nettet. På den måde kan du nemt holde styr på, hvornår Vild med dans og det konkurrerende program på DR1 starter og slutter. Det kan give dig mulighed for at zappe mellem de to, så du stadig kan følge med i, hvad der sker på den anden kanal.

Sang eller dans om fredagen?

Fredag aften er lig med hygge og underholdning for hele familien. De to største kanaler i Danmark giver os shows, hvor alle kan være med og hygge sig med at se folk lære og synge og danse eller på anden måde udfolde deres talenter. Det er sjovt og let, og lige hvad mange af os har brug for efter en travl og stresset uge på arbejde.

Programmerne er nemme at gå til for både store og små. På den måde kan alle være med. Det er altid hyggeligt at kunne hygge sig foran tv’et med børn eller børnebørn med et program, der kan engagere både unge og gamle. For fredagsunderholdningen kan hurtigt blive til en hel sport, hvor både børn og voksne hepper på de forskellige deltagere og prøver at gætte, hvem der ryger ud i denne runde. Det er derfor fredagsunderholdning, når det er bedst.

Hvis du skal have styr på alle de programmer, der kommer fredag aften både på dansk og udenlandsk tv, kan du for eksempel se på guiden tvtvtv.dk. Det er en omfattende guide, der har rigtig mange forskellige kanaler med. En gennemsnitlig husstand har typisk 30-40 kanaler, men i aviser og magasiners tv-oversigter, er de slet ikke dækket alle sammen. Men i den særlige online tv-guide, er de med allesammen. Læs mere her.

Tv-guide viser, hvor du kan se film

Der er mange kanaler, der viser nogle gode film fredag aften. Hvis du hellere vil se en film end finde ud af, hvem der ryger ud af X-Factor eller Vild med dans, kan du også nemt finde den via en god tv-guide som tvtvtv.dk.

Siden har simpelthen en fane, der hedder Film i dag, hvor det næsten giver sig selv, hvad du kan få information om. Siden giver dog ikke kun mulighed for at se, hvilke film der bliver vist den pågældende dag. Du kan også finde film fra tidligere eller kommende aftener. På den måde bliver det nemt at finde en film, du gerne vil bruge din fredag på.

Del TV-guide holder styr på fredagsunderholdningen