Satire og magtkritik siden 2013

Folkets Avis har brug for meget mere opbakning!

Politiken forsøgte at kvase Folkets Avis

Men den magtkritik, den bidende satire og ikke mindst den vedholdende kritik af de gamle medier som kun findes på Folkets Avis, er 100 procent afgørende for Danmarks fremtid og den oplyste og alsidige debat.

Støt her - lige nu

Derfor stiller jeg op for Nye Borgerlige

Af Ketil, 10. december, 2016

Danmark er blevet en undskyldning for sig selv. Vores politikere er blevet nogle svæklinge og kujoner, og de vil tvinge os til også at bøje nakken.

Der er mange kræfter som vil have os til at bøje nakken.
- EU som mener vi skal aflevere vores selvstændighed.
- Magthaverne som vil tage vores penge og frihed.
- Pressen med Janteloven og den politiske korrekthed.
- Islam og dens undertryggende intolerance.

For mig handler det om, at vi som danskere, igen skal kunne rejse os og genfinde vores stolthed og igen have modet til selv at sætte dagsordenen i Danmark.

Vi skal ranke ryggen som borgere, som folk, som land, som kultur.

Som borgere, skal vi ranke ryggen overfor politikerne og de dekadente magthavere, som fjerner vores selvbestemmelse gennem brandbeskatning og regeltyrani og detailstyring.

Vi er nødt til at give dødsstødet til misundelsespolitikken og dødsstødet den politiske korrekthed, for de er drevet frem af Janteloven.
Og den har kun ét formål: nemlig at fjerne din tro på dig selv, viljen til at tage et selvstændigt initiativ og din vilje til at slås for dine rettigheder.
De påstår at det er for at hjælpe os, men faktisk bliver vi bare umyndiggjort.

Vi skal ikke finde os i at blive brandbeskattet, fordi vi har fået at vide vi ikke kan tænke selv og at vi ikke kan varetage vores eget liv og har det bedre som slaver af en totalstat. 

Lovgivningen i dag ødelægger vores muligheder for at være selvforsørgende og iværksættere og små erhvervsdrivende. Det er nærmest umuligt at være innovativ i dag. Al privat innovation bremses af uendelige regler, som det offentlige presser ned over hovedet på os.

Som folk og som land skal vi ranke ryggen overfor EU og FN

Vi skal gøre klart, at her, bestemmer vi. Vi skal naturligvis kræve at vores love har forret, at vi selv bestemmer over vores grænser, vores indvandrepolitik. Det skal hverken FN eller EU ikke blande sig i. 
Det er det eneste logiske.

Som kultur skal vi ranke ryggen.
Vi skal turde tro på at vores kultur ER bedre og ER stærkere. Måske ikke for alle mulige andre - men for os selv - og det er faktisk det eneste der tæller.

Vi er en af verdens ældste nationer - vi har verdens ældste flag og verdens ældste kongehus.

Når vi skal afvæbnes bliver vi ofte spurgt: ”Jamen, hvad er dansk kultur?”
Dansk kultur, er det der gør os til en af de mest tolerante, tillidsfulde og ukorrupte folk i verden.

Vi har skabt en helt unik og enestående kultur, baseret på tolerance, tillid, frihed og lighed for alle. 
For os ligger det så naturligt, at man kan fristes til at tro, at det er universelle værdier. Det er det langt fra.

Det er vores kultur som gør at vi instinktivt går til modangreb mod intolerance og undertrykkelse og uretfærdighed. Fordi frisind og tolerance er blevet en så integreret del af vores tankesæt. 

Det er også derfor, at vi har så svært ved at tolerere Islam. 

Det er vigtigt, at vi gør os klart, at vores modstand mod Islam ikke skyldes intolerance, racisme eller fremmedfjendskhed, eller at vi er bange for alt der kommer udefra. Tvært imod. 

Vores modvilje skyldes, at Islam strider mod alt hvad vores kultur og vores værdier har lært os er rigtigt og forkert, moralsk, etisk og medmenneskeligt.  Og vores værdier ER bedre og ER suverænt overlegne, og derfor vil vi naturligvis ikke acceptere en underlegen livsstil.

For vi skal have stolthed i vores værdier og vores kultur, og ikke lade os belære om, at vores værdier ikke er værd at hævde eller ikke er værd at slås for.

Vi kan sagtens lade os inspirere af gode ideer - men vi skal ikke lade os diktere.

Islam gør Danmark til et ringere sted. Det skal vi kunne sige med oprejst pande.

Jeg ikke har i sinde at bøje nakken. Jeg har simpelthen fået nok!

Jeg ønsker gå forrest i kampen for at genrejse Danmark, så Danmark igen med rank ryg kan gå forrest i kampen mod de mørke kræfter som truer verden, Europa og Danmark, og have stolthed i hvem vi er.

For det er ved at være sidste chance, og jeg er mildest talt rasende over, at Folketinget er ved at forære vores fantastiske, fredelige, tusinde år gamle land til EU og til Islam og nedbryde vores unikke kultur, som folk verden over kun kan drømme om.

Der er rigtig mange ting der kunne være langt bedre i Danmark, men fundamentet er helt usammenligneligt stærkt. 

Men i disse dage forgår en nedbrydning af det fundament og det hverken kan eller vil jeg acceptere.

Det er derfor, jeg vil i Folketinget for Nye Borgerlige.

Vidste du...

...at Folkets Avis ikke har betalingsmur

...men lever af faste bidrag fra læserne

Bak op om en åben avis for alle

Støt Folkets Avis her