Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

De store spillere i byggebranchen er ved at komme ud af krisen

En større undersøgelse, der er lavet af Deloitte, viser at byggebranchen tjener flere og flere penge. Undersøgelsen er lavet på 40 af de største virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen.

Undersøgelsen viser en generel tendens til vækst i både omsætning og primær drift hos de største selskaber i landet. Det tydes at krisen er ved at være over for branchen, og de nu begynder at tjene penge igen.

Dog hænger de store selskaber stadig generelt bagud, når det kommer til afkastningsgraden. Undersøgelsen nemlig også, at størstedelen af selskaberne har en afkastningsgrad på under 5%, som er langt under, hvad den var før krisen.

 

Typehusfirmaerne stiger frem

Undersøgelsen viser ligeledes at, det er anlægsvirksomhederne, der klarer sig værst med et resultat på 111.000 kroner pr. medarbejder, mens typehusfirmaerne klarer sig bedste med et resultat på 199.000 kroner pr. medarbejder.

Det er tydeligt at det er de store spillere i branchen, der klarer sig bedre og bedre, mens de mindre virksomheder stadig har det svært.

Se hele undersøgelsen her :

https://www2.deloitte.com/dk/da/pages/about-deloitte/pressemeddelelser/Bygge-og-anlaegsbranchens-store-virksomheder-tjener-flere-penge.html

 

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn