·Satire og magtkritik siden 2013· 

De store spillere i byggebranchen er ved at komme ud af krisen

Af Martin, 16. januar, 2017

En større undersøgelse, der er lavet af Deloitte, viser at byggebranchen tjener flere og flere penge. Undersøgelsen er lavet på 40 af de største virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen.

Undersøgelsen viser en generel tendens til vækst i både omsætning og primær drift hos de største selskaber i landet. Det tydes at krisen er ved at være over for branchen, og de nu begynder at tjene penge igen.

Dog hænger de store selskaber stadig generelt bagud, når det kommer til afkastningsgraden. Undersøgelsen nemlig også, at størstedelen af selskaberne har en afkastningsgrad på under 5%, som er langt under, hvad den var før krisen.

 

Typehusfirmaerne stiger frem

Undersøgelsen viser ligeledes at, det er anlægsvirksomhederne, der klarer sig værst med et resultat på 111.000 kroner pr. medarbejder, mens typehusfirmaerne klarer sig bedste med et resultat på 199.000 kroner pr. medarbejder.

Det er tydeligt at det er de store spillere i branchen, der klarer sig bedre og bedre, mens de mindre virksomheder stadig har det svært.

Se hele undersøgelsen her :

https://www2.deloitte.com/dk/da/pages/about-deloitte/pressemeddelelser/Bygge-og-anlaegsbranchens-store-virksomheder-tjener-flere-penge.html

 

Hov 🧐 — mangler der ikke noget?

Folkets Avis har ingen betalingsmur

...og for at beskytte dit privatliv...

heller ingen reklamer

Se hvordan du støtter avisen