Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

De store spillere i byggebranchen er ved at komme ud af krisen

Antal

Brugerindlæg af Martin Sølberg

En større undersøgelse, der er lavet af Deloitte, viser at byggebranchen tjener flere og flere penge. Undersøgelsen er lavet på 40 af de største virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen.

Undersøgelsen viser en generel tendens til vækst i både omsætning og primær drift hos de største selskaber i landet. Det tydes at krisen er ved at være over for branchen, og de nu begynder at tjene penge igen.

Dog hænger de store selskaber stadig generelt bagud, når det kommer til afkastningsgraden. Undersøgelsen nemlig også, at størstedelen af selskaberne har en afkastningsgrad på under 5%, som er langt under, hvad den var før krisen.

 

Typehusfirmaerne stiger frem

Undersøgelsen viser ligeledes at, det er anlægsvirksomhederne, der klarer sig værst med et resultat på 111.000 kroner pr. medarbejder, mens typehusfirmaerne klarer sig bedste med et resultat på 199.000 kroner pr. medarbejder.

Det er tydeligt at det er de store spillere i branchen, der klarer sig bedre og bedre, mens de mindre virksomheder stadig har det svært.

Se hele undersøgelsen her :

https://www2.deloitte.com/dk/da/pages/about-deloitte/pressemeddelelser/Bygge-og-anlaegsbranchens-store-virksomheder-tjener-flere-penge.html

 

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

16/01/2017 - 16:54

Seneste ændring: 

13/02/2019 - 14:29

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper