Primære faneblade

Lukket

En avis i udvikling

Siden nytår har vi fået en kultursektion på plads, og der er rigtigt godt gang i den på vores debatsider. Nu kommer den originale journalistik.

Vi er en lille avis, og vi skal bruge vores midler optimalt. Vi har på kort tid næsten tredoblet antallet af besøgende, og i den sammenhæng skylder vi alle, der har bidraget til vores debatsider, en stor tak.

Vi er meget glade for og stolte over vores debatsektion, som vi i fuld alvor mener er en af de bedste i Danmark. Den kaster en lind strøm af gode indlæg af sig. Og her er lagt et niveau, vi vil holde godt fast i. Tillad os også at nævne de faste klummer som De Frie Stemmer, Vilhelms Verden, Mangfoldige Stemmer og Bon Apati. Her er masser interssant læsestof.

Vi har efterhånden også en del kulturstof på avisen. Vi har artikler om film og instruktører, vi har nyheder fra musikverdenen, og vi har anmeldelser af bøger. På længere sigt vil vi gerne have endnu mere af den slags, men vi anser området som etableret på avisen. Der kommer dog inden for nær fremtid en enkelt nyskabende overraskelse, som I roligt kan se frem til.

Disse tiltag har efterhånden gjort, at vores lille avis nu har et pænt antal læsere. Og nu er tiden kommet til mere original journalistik. Dels for at give vores nuværende læsere en endnu mere interessant avis og dels for at trække yderligere læsere til, så vi kan skabe et alternativ til de statsstøttede skødehunde på de etablerede medier. Den kommende tid står i den originale journalistiks tegn her på Folkets Avis.

11/12/2019 - 15:36
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
MediaCreeper

FOLKETS udgives og ejes af Kiils v/Lennart Kiil - cvr 35172831

x