Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse En avis i udvikling

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

En avis i udvikling

Skrevet af Lennart Kiil

Siden nytår har vi fået en kultursektion på plads, og der er rigtigt godt gang i den på vores debatsider. Nu kommer den originale journalistik.

Vi er en lille avis, og vi skal bruge vores midler optimalt. Vi har på kort tid næsten tredoblet antallet af besøgende, og i den sammenhæng skylder vi alle, der har bidraget til vores debatsider, en stor tak.

Vi er meget glade for og stolte over vores debatsektion, som vi i fuld alvor mener er en af de bedste i Danmark. Den kaster en lind strøm af gode indlæg af sig. Og her er lagt et niveau, vi vil holde godt fast i. Tillad os også at nævne de faste klummer som De Frie Stemmer, Vilhelms Verden, Mangfoldige Stemmer og Bon Apati. Her er masser interssant læsestof.

Vi har efterhånden også en del kulturstof på avisen. Vi har artikler om film og instruktører, vi har nyheder fra musikverdenen, og vi har anmeldelser af bøger. På længere sigt vil vi gerne have endnu mere af den slags, men vi anser området som etableret på avisen. Der kommer dog inden for nær fremtid en enkelt nyskabende overraskelse, som I roligt kan se frem til.

Disse tiltag har efterhånden gjort, at vores lille avis nu har et pænt antal læsere. Og nu er tiden kommet til mere original journalistik. Dels for at give vores nuværende læsere en endnu mere interessant avis og dels for at trække yderligere læsere til, så vi kan skabe et alternativ til de statsstøttede skødehunde på de etablerede medier. Den kommende tid står i den originale journalistiks tegn her på Folkets Avis.

Del En avis i udvikling