Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade

Din guide til at vælge den rigtige spilleautomat

Sponsoreret indhold
Annonce

Kommercielt

Når man tidligere har været rundt på de danske online caisno sider, så har man ofte stødt ind i spil, som man ikke rigtig ved hvad er, ej heller hvad disse går ud på. Som oftest bliver man bare mødt af en kasse, hvor der er proppet en masse forskellige spilleautomater ind i. Hvordan skal man vide hvad man skal vælge? Vi har stået i den situation, og giver dig her et par fif, som vi selv har brugt.

 

1. Vælg efter de store jackpots

Det siger lidt sig selv, at hvis der er vundet store Jackpots på en bestemt spilleautomat, så kunne det måske være, at man skal benytte sig af den. Så slipper man for at tænke for meget over det, man kigger bare på, hvor der er vundet flest penge. Spilleautomaten ’Haunted house’ har i denne uge skudt over 240.000 kroner ud i jackpot, så vælger du den.

 

2. Vælg de ultra populære klassikere

Stort set alle danske casinoer (for eksempel, Dansk777) har klassikerne ’Starburst’ og ’Twin Spin’, hvorfor de altid vil være det sikreste valg. De klassiske spil har et design, som minder rigtig meget om de fysiske spilleautomater, hvilket også er grunden til, at de appellerer til de fleste.

 

3. Prøv noget sjovt

Skulle du være til god rock? Hvorfor så ikke prøve Guns’N’Roses spilleautomaten, så kan du være din helt egen Slash eller Axl. Er du vild med Game Of Thrones, så prøv den spilleautomat og bliv selv en del af spillet. Vores pointe her til sidst er, at du skal prøve de spilleautomater, som du synes virker sjove og som interesserer dig. Der findes et hav af dem derude.

annonce

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?