Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Feminismens pseudo-videnskab og fake news

Skrevet af Lars Rex Mundi

Der er nogle interessante ting, som er sket i medie-sammenhæng på det seneste.

Særligt er Fake News (falske nyheder) blevet det helt store samtaleemne.

Da englænderne skulle stemme om de skulle forlade eller blive i EU, da kom det frem i mediebilledet, at det, som havde påvirket englænderne, var Fake News.

Det blev et endnu større samtaleemne, da den nye præsident Donald J. Trump overraskende vandt det amerikanske præsidentvalg.

Det kom som et kæmpe chok for alle, og det var for alvor her, at man begyndte at tale om Fake News, og hvordan det havde påvirket alle, som havde stemt på Donald J. Trump.

Medierne prøvede at finde ud af, hvad der havde haft indflydelse på dette – noget der kom som en overraskelse for alle.

De politisk korrekte blev med andre ord taget på sengen i deres eget hykleriske selvbedrag, som synes at omringe deres opfattelse af virkeligheden og deres hellige og rene opfattelse af livet - både for dem selv og for andre.

Men der er intet nyt i Fake News, det har altid eksisteret, så længe der har været mennesker til. Ofte har det bare gået under andre navne, end Fake News, og er blevet brugt på den måde, som ville skabe den største succes for den gruppe, som kunne gøre brug af Fake News.

Her kan nævnes Zions Vises Protokoller, som havde en stor virkning på udfald før den anden verdenskrig. Det samme kan siges om konspirationsteorier og deres Fake News. For denne form for nyhed er jo kun med til at støtte bestemte grupper i deres opfattelse af, hvordan verden ser ud og skal opfattes.

Fake News er også noget af det, man kan finde hos feminismen i form af deres pseudo-videnskab og begreber, som de ofte tager frem i forskellige debatter. En af dem er 'voldtægtskulturen', hvor feminister holder fast i at mænd - som ikke er feminister - ser på kvinder på en bestemt måde og det alene kan opfattes som værende et overgreb på kvinder.

Problemet med feminismens pseudo-videnskab er, at den ofte ikke har meget hold i virkelighed, men passer godt ind i den feministiske opfattelse, og derfor er det et vigtigt redskab i deres kamp.

Faktisk kender jeg ikke ingen mænd, som vil acceptere overgreb på hverken kvinder eller børn, og jeg har talt med mange forskellige mænd om, hvordan de ville reagere, hvis de var vidne til overgreb.

Selv en gruppe som Hells Angels og Bandidos, som ellers betragtes som nogle slemme fyre, de har heller ikke accept af overgreb mod kvinder.

Selv inde i fængslerne bliver der set ned på mænd, som har lavet et overgreb på en kvinde. Og mænd, som har begået denne form for forbrydelse, risikerer at få tæsk dagligt. Ofte får disse mænd isolation i fængslet.

'Den maskuline kultur' er et andet begreb, som også passer ind i feministisk Fake News:

Her hævdes det, at mænd ikke kan klare en succesfuld kvinde, og at det skader hans personlige maskulinitet. Argumentet er at alle mænd er en del af en speciel social konstruktion i samfundet. Denne opfattelse passer perfekt ind i feminismens verdensopfattelse, for i deres optik kan den forklare nærmest alt om mænd.

Feminismen har brug for denne pseudo-videnskab, som er blevet skabt med det formål at holde sig selv i live. Til trods for dette er feminisme ved at have udspillet sig selv og den rolle den har haft i samfundet.