Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Guide: Sådan får du bedre indhold i dit Facebook-feed.

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Guide: Sådan får du bedre indhold i dit Facebook-feed.

Er du træt af, at dit Facebook-feed er fyldt med ligegyldigt indhold, og er de annoncer, du ser på Facebook ligegyldige og uinteressante? Så er det godt, at du selv har kontrol over indholdet på din Facebook-profil. Vi lærer dig de små tricks til at få ryddet op.

Babybilleder, delte videoer af dansende bjørne, åndssvage personlighedstests og ligegyldige nyheder fra ting, dine venner har kommenteret. Lyder det bekendt? Facebook kan være verdens bedste tidsfordriv, men det kan altså også være en sand fest af ligegyldigheder. Heldigvis så er alt du ser på Facebook tilpasset lige netop dig, og det er til dig fordel, for det betyder, at du kan påvirke resultatet.

 

Vis din glæde og bliv gladere

Facebook tilpasser indhold efter interaktioner eller handlinger fra indhold, du synes om. Så hvis du finder en artikel du synes om – det kunne være denne om f.eks. SEO – eller har du kigget på blækpatroner ved InkPro , så vis Facebook, at du synes om det. Klik, like og eventuelt del indholdet, og så vil Facebooks algoritmer over tid finde mere af dette – Husk på, at Facebook lever af at gøre dig glad, og det gør de med relevant indhold og relevante annoncer.

 

Ryd op og gør rent

Oplever du til gengæld ligegyldigt indhold, så kan du hurtigt fortælle det til Facebook. I øverste højre hjørne af hvert stykke indhold er en lille nedadgående pil. Klik på denne, og klik skjul opslag. Det viser Facebook, at du ikke bryder dig om det, og fremadrettet vil du derfor se mindre til dette. Du kan gøre det samme med Facebook-sider eller personer, og skjule alt fra dem.

Glæd dig – fremadrettet vil dit Facebook-feed blive meget bedre, og der er heldigvis tale om en proces som fortsætter med at forbedre dit feed.