Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

332

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Medierne har løjet længe

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Antal

Debatindlæg af Lone Nørgaard

80 procent af danske journalister er værdipolitisk venstredrejede (kilde: Fagbladet Journalisten) - og fatalt ude af trit med de læsere, lyttere og seere, de er sat til at betjene.

Det er så moderne at tale om "fake news", men i Danmark er problemet jo ikke de let gennemskuelige løgne, der måtte blive fabrikeret i Rusland eller Kina.

Problemet er de langt mere snedigt indpakkede løgne, fortielser og fordrejninger, der i en lind strøm - og gennem årtier - er strømmet ud fra de etablerede og tvangsfinansierede medier i vores eget land.

Heldigvis er løgnen nu afsløret - ikke mindst i lyset af Trump og Brexit. Stadig flere danskere henter derfor deres nyheder hos Newspeek.info, DenKorteAvis.dk, Uriasposten.net - og andre dansksindede medier, der ikke lægger skjul på deres ståsted.

Dansk Samling har fra starten støttet denne udvikling - og ført an i kampen mod de løgnagtige massemedier.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

07/03/2017 - 08:11

Seneste ændring: 

13/02/2019 - 14:29

Del eller citer med linket her