Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Læge Stig Gerdes stiller spørgsmål til Sundhedsministeren

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Læge Stig Gerdes stiller spørgsmål til Sundhedsministeren

Skrevet af Bente Stenfalk

Åbent brev til Sundhedsminister Karen Ellemann Jensen

Fredericia, den 02.03.2017


Kære Karen


Dette åbne brev skriver jeg til dig for at få afklaret nogle samfundsmæssige problemstillinger gennem spørgsmål, som jeg vil anmode dig om at besvare.


Hvorfor har Sundhedsministeriet givet 5 millioner kroner til promovering af HPV vaccinen?

Hvorfor betaler Big Pharma – Merck og Sanofi ikke selv for promoveringen af HPV vaccinen?
Hvorfor betaler kræftens bekæmpelse ikke for promovering af HPV vaccinen?
Hvorfor har Sundhedsministeriet ikke også givet 5 millioner til at opklaring af HPV vaccinens evt. skadevirkninger?

Mon ikke Cochran Instituttet og Yehuda Shoenfeld et al vil være behjælpelige?

Det er en kendt sag, at Big Pharma igennem mange år har korrumperet og fortsat korrumperer det danske sundhedsvæsen, således at Regionerne har svært ved at få vores sundhedsøkonomi til at hænge sammen.  Hvorfor lukker Sundhedsministeriet ikke forbindelsen til Big Pharma med vandtætte skodder?


Hvor længe vil det danske politiske system tillade, at Big Pharma udsulter Det Danske Sundhedsvæsen, således at der ikke er råd personale, medicin, apparatudvikling, ordentlig patientpleje osv.? Hvorfor blev de 2 milliarder, der var afsat til psykiatrien i regionerne, brugt til medicin?

Hvor længe skal den danske befolkning finde sig i et udueligt og inkompetent Sundhedsvæsen, der er skyld i, at 10 % af en årgang dør af medicin/vacciner, og at en højere procentdel sygeliggøres voldsomt af medicin/ vacciner?

 

Synes du Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm virker saglig og troværdig i de udtalelser, han kommer med i pressen?

Syntes befolkningen?

Hvorfor kan Sundhedsstyrelsen afvise vaccinemodstandernes argumentation som konspirationsteorier uden at skulle bevise det?

Hvor længe vil Sundhedsstyrelsen tillades at komme med deres udokumenterede argumentation i HPV sagen?

Den lave tilslutning til HPV vaccinationen indikerer vel, at der er noget galt?


Vacciner kan dags dato laves ugiftige, hvorfor ikke sætte HPV vaccinen på pause og afvente?

Hvorfor promoverer Sundhedsmyndighederne og kræftens bekæmpelse ikke de nye aggregater til selvundersøgelse for celleforandringer i livmoderhalsen?


Hvor længe skal manipulation, løgn og korruption have så fremtrædende plads i vort samfund?

Hvorfor er Styrelsen for Patientsikkerhed begyndt at fratage læger autorisationen, læger der hjælper landets borgere, der har fået myalgisk encephalomyelitis udløst af HPV vaccinationen?

Er du klar over, at der findes en nøjagtig ’drejebog’ over, hvad der sker i psykiatrien med patienter med energitabs-sygdomme og med deres forældre? I ’drejebogen’ kan man også læse, hvad der sker med læger, som ikke vil anerkende den psykiatriske tilgang til fysiske sygdomme, og hvordan forsikringsselskaber styrer politisk og sparer enorme summer på resultaterne denne styring?  

http://www.meactionuk.org.uk/magical-medicine.pdf 


Når du har besvaret ovennævnte spørgsmål, vil du forhåbentlig indse, at der er et behov for en dialog mellem HPV-vaccine fortalere og modstandere.

Det Danske Sundhedsvæsen trænger til en gevaldig kulegravning, hvor hver sten vendes for at slippe af med al form for korruption, og hvor patienter og ansatte bliver mere og mere syge, og hvor dødeligheden vil stige markant. Stop for Big Pharmas korruption af det danske sundhedsvæsen!

 

Har du modet?


Venlig hilsen

Stig Gerdes

Formand i Borgerretsbevægelsen