Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Kære forældre: Tænk hvis det var jer, der blev underlagt kontrol?

Debatindlæg
Åben

Gratis

Husk at dele

Aviserne skriver primært om kvinderne i forbindelse med tvangsægteskaber, æresdrab, social kontrol og genopdragelsesrejser. Vi hører meget sjældent om almindelige muslimer eller om muslimske kvinder med en velfungerende hverdag. Det er da klart, at når muslimske kvinder finder vej til danske avisspalter, optræder de stort set altid i negative historier, hvilket er langt mere dominerende, end hvad kerneproblemet faktisk er.

Men når det er sagt, kan det ikke benægtes, at der findes kvindeundertrykkelse blandt visse danske muslimer, og at de er underkastet social kontrol hvad angår opførsel, parforhold, seksualitet og køn. Jeg synes, det kunne være meget interessant at vide, hvad der mon kunne ske, hvis mor og far, søskende, onkler osv. fik denne besked, at rollerne bliver byttet om.

”Hey far og mor, hvad med at jeg kontrollerer, hvad I laver i hverdagen, hvornår I går på toilettet og hvor mange gange? Hvad nu hvis jeg skal lytte til, hvem I taler med, selvom jeg ikke må? Tænk hvis jeg bestemmer, hvornår I skal ud og ind af døren, og hvis jeg også bestemmer, hvem I skal have som venner – helst slet ingen venner? Og forøverigt skal jeg også bestemme, hvem I må leve resten af jeres liv med uanset om vedkommende ingen hjerne eller hjerte har. Hvordan vil i have det med det?”

Hvor er det træls, at der i 2014 stadig findes muslimske kvinder, som udsættes for massiv social kontrol i det frie, dejlige multietniske Danmark Fædre, sønner, familie og helt vildt fremmede personer i de etniske miljøer tillader sig at bestemme, hvordan disse piger skal leve deres liv. Pigerne bøjer nakken og indordner sig, for ellers er alternativet skæld ud, vold, indespærring og ”genopdragelse”.

Ude i horisonten lurer tvangsægteskaber, tortur og æresdrab. Det er så trist, at der er piger, som vokser op i den tro, at de selv er årsag til de tæsk, de får. For man skal selv sørge for ikke at hidse sin far, sin bror, sin mor eller ægtemand op. Familier forsvarer den sociale kontrol med: ’Vi’ kommer fra en anden kultur, ’vi’ bryder os ikke om den danske frigjorthed, ’vi’ har stamme- og familieregler. Æresbegreber.

De daglige, onde, skjulte, tavse overgreb mod danske piger i Danmark må da stoppe. Den danske venstrefløj har i al dens hellige politiske korrekthed ikke gjort det lettere at tage hul på debatten om social kontrol. Hver gang, der omtales problemer i muslimske miljøer, råbes der på politiske korrekthed i reformerne.

Jeg mener, at det hele skyldes sociale problemer. Derfor må vi have fokus på en strammere integrationspolitik, hvor begrebet ’social kontrol’ også bliver formuleret og angive hvilke tiltag, der kunne hindre denne sygelige undertrykkelse af vores muslimske kvinder. Det er politikernes pligt at sørge for, at vores tolerante kultur ikke dræbes af en intolerant kultur.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11
Citer med linket her:
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil