Gå til hovedindhold

Casper Ravn-Sørensen: Sådan vælger jeg virksomheder, der bliver til succes

Det handler for mig om at hjælpe unge iværksættere, der er i samme situation, som jeg selv var i for 10 år siden, fortæller Casper Ravn-Sørensen. Angel-investoren har seks ting, han kigger efter, når han overvejer at investere i en virksomhed.

 

Hvis du har en god idé, og du er villig til at arbejde hårdt for at udvikle den, så er du lige den type iværksætter, Casper Ravn-Sørensen leder efter.

Inden for e-handel, online markedsføring og den finansielle sektor har han udviklet op til flere succesfulde virksomheder. Nu leder han efter nye talentfulde, spirende iværksættere, der med den rette investering, viden og kontakter kan bygge deres idé eller virksomhed op internationalt.

Seneste skud på stammen er webshoppen Cleanskin.dk. Han har investeret 1 million kroner, og allerede nu omsætter de for mere end 5 millioner kroner om året.

»Teamet bag Cleanskin.dk er helt fantastisk. På grund af investeringen og vores viden om indkøb har butikken fået mulighed for at købe et stort varelager, og prisen på indkøb har de beskåret en fjerdedel. Virksomheden er profitabel, og vækstkurven går bare opad. Næste skridt er international ekspansion, siger Casper Ravn-Sørensen.

Har du en eksisterende forretning med potentiale ligesom Cleanskin.dk eller blot en god idé? Så kan det være dig, som Casper Ravn-Sørensen leder efter.

 

Hvis han skal overveje at investere i din idé eller virksomhed, så er der 6 målsætninger, der skal være opfyldt:

1. Din virksomhed eller idé skal have et stærkt team med god synergi og forskellige kompetencer.

2. Dit team skal være villige til at klø på, selvom det nogle gange er med lav eller ingen løn.

3. Dit team skal være villig til at arbejde, selv når jeres kammerater holder fri. Der er meget, man som nystartet iværksætter må give afkald på.

4. Virksomheden eller idéen skal have potentiale for at udvide internationalt.

5. Dit team skal kunne bevise, at I allerede har tjent penge og kan lave profit.

6. Hvis I har det rigtige drive, så er det underordnet, hvor jeres idé eller virksomhed er placeret geografisk.

 

Hvis du har en idé eller virksomhed, der opfylder Casper Ravn-Sørensens seks målsætninger, kan du ansøge direkte på dotcom-capital.com eller læse mere om ham på hans blog, hvor du kan stille spørgsmål direkte til ham.