Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

313

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Social logins - for og imod

Antal

Brugerindlæg af Lennart Kiil

Her på Folkets understøtter vi fire sociale logins:

Facebook

Google

LinkedIn

Twitter

Vi kunne have valgt at understøtte flere.

Der er også flere som registrerer sig med vores social logins end manuelt.

Set fra brugerens synspunkt er fordelen ved at registrere sig med et socialt login, at det er nemt og hurtigt - og at man ikke skal huske på endnu en adgangskode.

Det med adgangskoden er også en fordel set med vores øjne, da folk som har registreret sig manuelt, af og til glemmer deres adgangskode og så skriver de til os og begge parter må bruge tid på at løse problemet.

Så alt i alt er der meget godt at sige om sociale logins.

En væsentlig ulempe ved sociale logins set fra vores side er at det kræver at man holder sig opdateret med de forskellige api's fra Facebook, Google, etc.

Især Facebook ændrer ofte på tingene og sender gamle api's på pension. Det giver noget ekstraarbejde til os.

De andre ændrer heldigvis ikke så ofte på tingene.

Dog tror jeg, at hvis jeg skulle gøre det om, så ville jeg vælge kun at understøtte Google og Facebook og ikke Twitter og LinkedIn så der var færre ting at holde up to date.

Og langt de fleste registrerer sig med enten Google eller Facebook. Kun få med LinkedIn og - måske lidt overraskende - endnu færre med Twitter.

Del
Lennart Kiil er stifter af FOLKETS.DK og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

04/04/2017 - 09:42

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:11

Del eller citer med linket her

MediaCreeper