Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Tikkende testosteron-bomber

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Tikkende testosteron-bomber

Skrevet af Knud Damgaard

Undskyld mig hvis jeg træder dig lidt over moralen med det her indlæg.

Jeg synes nu alligevel at der kan drages paralleller og derfor vil jeg vove min forhud og bringe det til dørs.

Lad mig slå fast en gang for alle at jeg mener at der skal være total religionsfrihed, jo også flerkoneri hvis den pågældende messias bebuder det, eller flermanderi skulle det findes. Det skal således ikke ses som et udfald mod Islam, at jeg vover pelsen her, det kunne lige så godt være indremission eller ortodoks katolicisme. Lige nu vil jeg dog vove at påstå, at det desværre forekommer mere sandsynligt i det muslimske miljø end andre steder.

Og hvad er det så jeg vil frem til?

Jo - naturens orden, vi har, så længe vores gang på jord har eksisteret, haft et ønske om at mildne guderne på varierende vis; trends er kommet og gået igen og nye former for beundring af dette himmelske væsen ser sin dag. Men hvad hjælper det? - intet.

Der kom ikke regn fordi der blev slagtet et lam eller brændt en jomfru. Der skete intet. Jo, der bredte sig en stemning af højtidelighed og når intet skete, prøvede vi endnu hårdere, men ak - naturen gik blot sin gang. Vi fandt på nye måder og de smarte fandt på at sælge aflad og vokslys. Rent bedrag - hvis I spørger mig.

Nå men til emnet: Hvorfor ser vi så meget og tiltagende vold i de muslimske kredse, hvorfor er der så mange unge mænd der ødelægger deres fremtid ved at begå ulovligheder og genere andre mennesker? Vi ved at så snart de bliver gift, så stopper det, men desværre hænger fortiden ved og det giver problemer.

Hvorfor bliver områder som Voldsmose og Blågårds Plads så til det, de gør. I en kronik, der blev publiceret i Berlingske Tidende, forklarer Jan Plovsing, at mænd med oprindelse fra ikke-vestlige lande, begår 43 procent mere voldskriminalitet, end danske mænd - også efter statistikeren har korrigeret for sociale forskelle.  Ingen benægter, at indvandrere er mere kriminelle, men hvorfor? - Arbejdsløshed på 50%, dæmonisering osv. er givetvis en stor del af forklaringen.

Ja - og så den menneskelige drift.

Spol tiden tilbage til Peace, Love and Happiness, kys, kram, blomster i håret og bare bryster, kærligheden til andre mennesker struttede af begejstring. Testosteronen og for den sags skyld Østrogenerne, blev tæmmet. Vi elskede hinanden ud over det hele. Arh måske lige med en enkelt eller to undtagelser, vi havde nemlig områder hvor man bare ikke skulle gå i byen.

Esbjerg f.eks. Det var ganske almindeligt kendt, at man ikke skulle gå i byen, med mindre man var klar at få sig sådan et par på hovedet. Alle værtshuse vrimlede med fiskere og søfolk, vel og mærke et overtal af mænd som havde været på søen i lang tid, uden at have været sammen med en kvinde! - Det var i stor stil testosteron-bomber. Det lærte vi af og det forstod vi.

Det er samme situation i dag med unge drenge, ingen adgang under blusen, ingen kyssen i baggården = ballade.

Ved at kræve at unge piger skal tildække sig og ikke må være i samme rum som en anden mand, rammer vi hårdt ned i naturens orden.

Det mandlige kønshormon tæver løs på os indefra og det gør ondt, det er en uudtømmelig kilde af energidrik der banker løs i vores årer. Det er nok det værste der overhovedet kan ske, nemlig at forbyde en ung mand adgang til jævnaldrene piger. Det kan godt være det er fornuftigt at prøve at forhindre dem i at have samleje, man kunne jo komme galt afsted, men det at se, røre og ikke mindst dufte til hinanden er alfa og omega i vores evolution.

Der kan ganske enkelt ikke komme noget godt ud af at prøve at forhindre det. Det er dybt programmeret i vores Korpus Pineale og har været det siden vi var krybdyr - punktum, dont mess with it.

Drenge vil ikke, men de bliver draget til at kikke ind af nøglehullet til pigernes omklædningsrum, måske omvendt for piger? Men kigges det skal der sgu.

Nu siger jeg ikke at drenge af anden etnisk oprindelse end dansk, ikke må omgås med danske piger, det må de så hjertens gerne, men det ville kun være rimeligt hvis danske drenge så også fik adgang til at beruse sig i orientalsk skønhed, på lige fod.

Sådan vil verden udvikle sig videre som den har gjort fra vi startede vores gang på jord og sådan vil den vedblive at gøre, uanset hvem som bestemmer oppe i himlen.

Summa summarum er at det er et problem af høj karakter at forsøge at få to så modsatrettede kulturer til at følges, så længe der findes to forskellige dagsordener. Jo, hvis baglandet tog ansvar for det, kunne det godt lade sig gøre, men når baglandet lader stå til eller kigger magtesløse på det, vil det altid være et problem.

Hvis man bor et sted hvor det er gældende orden at holde drenge og piger adskilt, gætter jeg på det går an, blandt andet fordi baglandet (forældre) sørger for at hjælpe dem med at navigere, så kan man mene om tvangsægteskaber hvad man vil, men det ser ud til at de virke i de områder.

Det virker bare ikke her i Norden eller i det nordlige Europa, især ikke der hvor Grundtvig har sat sit aftryk - hans sagde blandt andet at det var okay at hore, bare man gjorde det af et godt hjerte.

Jeg er ked af det og det er ikke for at kaste en bestemt religion for løverne, men det går bare ikke at prøve at undertrykke naturens gang - det ordner den selv, og det har ingen gud endnu kunnet ændre på.

Der er en mening med at vi bliver cirka 50% drenge og 50% piger!

Slip nu for fanden da den seksualitet løs, det gælder også jer feminister.