Primære faneblade
Citathistorie: 

Antal

Randers Havn brænder 82.750 af på "pirrende, sensuelt og forførende show" med frække damer – du betaler!

Foto: Pixabay
Foto: Modelfoto fra Pixabay

Under skandalen om Vejle Havn var den udbredte opfattelse blandt de kommunale havne, at der for alvor skulle styr på repræsentationskontoen. Det er dog ikke dem alle, der synes lige mådeholdende.

Vi var nok ikke klare nok til at se, at selv om det stod i programmet, så skulle der stadig arbejdes på at fylde mere på. Vi skulle selvfølgelig have sagt, at det ikke var godt nok.

På blandt andet denne måde lovede Vejles daværende borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, sidste efterår overfor TV Syd, at nu skulle der ryddes op i de dyre rejser blandt politikere og embedsmænd i Vejle Kommune. Udflugter ikke kun udført i Vejle Havn-regi, men også hos fjernvarmeselskabet TVIS.

Det i forbindelse med skandalen om Vejle Havn, som skyldtes afsløringer af gravermediet Journalista.dk af blandt andet voldsomme udgifter til rejser, middage og andre former for repræsentation.

Udtalelser af denne type fra Sigtenbjerggard mødte stor opbakning rundt om hos de kommunale havne, som alle ville sikre sig mod fremtidigt overforbrug af skatteydernes penge.

Men det varede dog ikke længe, før de kommunale havne igen var særdeles rundhåndede i brugen af repræsentationskontoen.

78 gæster på Hotel Randers til pirrende fest

Det viser nye afsløringer fra Journalista.dk, som blandt andet har fået aktindsigt i de udgifter, som skatteyderne blev pålagt at betale til flere arrangementer afholdt af Randers Havn. Herunder i festligheder som den kommunale havn stod bag på et slot og et hotel.

Det var det lokale Clausholm Slot & Park, som lagde rammer til en sammenkomst i september 2016, hvilket ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk i sig selv kostede 9.000 kroner. Årsagen til at det var nødvendigt at leje et specielt lokale var, at de kommunale havnefolk havde sat hinanden stævne for at høre duoen Sko & Torp, der tog 31.500 kroner for ulejligheden.

Langt dyrere for skatteyderne var det dog, da Randers Havn i slutningen af november 2015 sendte hele 78 deltagere til dinner-show på Randers Hotel. Underholdningsdelen blev leveret af Neo Burlesque, der markedsfører sig selv som et pirrende, sensuelt og forførende show, hvilket blandt andet forsøges opnået ved letpåklædte damer.

Prisen for at de mange kommunale havnefolk kunne få en erotisk oplevelse med hjem, endte på 82.750 kroner.

13/2/2019
Organisationer: 
Randers Havn
Emner: 
politik
Typer: 
Citathistorier
Citer med linket her:
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn