Primære faneblade

Derfor er kviklån blevet så populære

Annonce

Kommercielt

Kviklån er gennem de seneste år blevet mere og mere populære. Kviklån er et af de mest anvendte låntyper i Danmark, fordi det er hurtigt og let at optage et kviklån, og det ofte ikke tager ret lang tid. Bliv klogere på kviklån lige her.

 

Et kviklån bliver også betegnet som et forbrugslån. Det er blot et nemt og hurtigt lån, som navnet også antyder. Kviklån er gennem årene blevet meget populære, fordi det er en hurtig proces, hvor du ikke skal stille nogen form for sikkerhed. Derfor er det smart at optage et kviklån, hvis du akut mangler penge fx til huslejen, eller hvis bilen pludselig er gået i stykker.

 

Du vil ofte opleve at omkostningerne ved dit kviklån, vil være lidt dyrere end at optage lån i banken. Dog kan der under visse omstændigheder være næsten tilsvarende gebyrer ved lånet i din bank. Vi anbefaler altid at undersøge markedet, for hvilken mulighed der er bedst for dig og din situation.

 

Kviklån går under mange betegnelser, såsom sms-lån, online lån, kontantlån eller minilån. Dybest set dækker disse betegnelser over det samme.

 

Brug din penge på lige hvad du vil

 

Modsat hos banken stiller de fleste kviklån ikke nogen krav til, hvad du må bruge de lånte penge til.  Det er meget forskelligt, hvordan folk bruger pengene. Fælles for de fleste er, at de bruger pengene på at dække deres forbrugslyster. Mange bruger eksempelvis pengene på en ny computer, en lækker taske eller en ny Smartphone. Fordelen ved kviklån er netop, at du kan bruge pengene lige, som du ønsker.

 

Andre vælger også at bruge pengene fra et kviklån til at afholde større arrangementer. Det kan være et bryllup, en konfirmation eller en rund fødselsdag. Mulighederne er store med et kviklån. Den klare fordel ved et kviklån er, at du helt selv bestemmer, hvad du gerne vil bruge dine penge på.

 

Et hurtigt og nem proces

 

En anden fordel ved kviklån er, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed. Det betyder, at du vil kunne optage et kviklån, uden at du behøver, at skulle stille fysiske goder i sikkerhed hos din låneudbyder. Man vil oftest skulle stille sikkerhed i banken, når man optager et lån. Det vil sige, at man skal stille sikkerhed i ens bil eller hus, men med et kviklån er det ikke nødvendigt. Derfor er lånet langt hurtigere og nemmere, og du vil oftest have pengene på din konto inden for blot få dage. Det er netop en af de mange grunde til, at kviklån er blevet så populære gennem årene. At du ikke skal stille sikkerhed eller pant i noget, betyder nemlig, at pengene til dit kviklån er udbetalt langt hurtigere end ved andre lån. Du slipper også for at skulle underskrive en masse papirer og til møder med din låneudbydere. Alt det slipper du helt for ved et kviklån.

 

Sådan finder du det bedste kviklån

 

Der findes et hav af låneudbydere på markedet. Inden du du vælger, hvilket kviklån du gerne vil optage, anbefaler vi at undersøge grundigt, hvilke forskellige kviklån der findes. Det kan være en forvirrende proces, men de fleste låneudbydere har lavet en oversigt, hvor du hurtigt og nemt kan få overblik over de forskellige kviklån. Her findes b.la. denne sammenligningsside over kviklån. Der får du nemt et godt overblik over de forskellige udbydere og de væsentligste karakteristika såsom deres rente, lånebeløb og løbetid.

 

Hvem kan optage et kviklån?

 

Det kræver ikke ret meget at kunne optage et kviklån. Så længe du er fyldt 21 år vil du kunne optage et kviklån.

 

Derudover vil du hos langt de fleste låneudbyder ikke kunne optage et kviklån, hvis du står registreret i RKI, som er registeret over dårlige betalere i Danmark. Endvidere skal du være bosat i Danmark og være dansk statsborger.

 

Opfylder du ovenstående krav, vil du med stor sandsynlighed kunne optage et kviklån med det samme. Der kan dog være særlige kriterier, der skal være opfyldt hos enkelte låneudbydere på markedet. Den største forskel fra udbyder til udbyder er ofte din alder. Nogle steder skal man være fyldt 21 år.

 

Vi håber, at du er blevet klogere på kviklån, hvorfor kviklån er blevet så populære, hvad et kviklån kan bruges til samt hvilke krav der skal være opfyldt, hvis du ønsker at optage et kviklån.

 

Såfremt du ønsker at optage et kviklån, kan du sende en ansøgning til Minifinans.dk.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn