Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Feminist ville belære teenage-drenge om ligestilling til skoledebat – det gik tydeligvis ikke helt som hun havde håbet på

Skrevet af Lennart Kiil

 

"Pikhoveder, tror I, jeg er en af jeres bange skole-kammerater? Jeg ordner hundreder af pisse-myrer som jer hver uge"

Sådan siger en kendt australsk feminist om de drenge der udfordrede hendes feministiske holdninger under et besøg på en australsk skole.

Den australske feminist Clementine Ford spammer sit eget twitter feed med hadefulde tweets efter at teenage-drenge ikke uden videre købte hendes feministiske budskaber, da hun besøgte deres gymnasium for at holde tale.

De fleste som har fulgt med kender godt mange af feministernes budskaber, og Ford afslører da også selv at det blandt andet har handlet om ligeløn.

Ligeløn er en sag feminister i Danmark også længe har forfulgt på uærlig vis - selv efter at ligelønskommissionen kom frem til at der ikke var diskrimination på området.

I dag hvor kvinder får bedre uddannelser og piger lægger stadigt større afstand til drenge i skolen, kan man jo godt forstå at drengene og de unge mænd på gymnasiet har søgt at udfordre den feministiske fortælling om samfundet som et sted, der i alt favoriserer det mandlige køn.

Clementine Ford nægter at fortælle hvilket gymnasium der var tale om.

Men hun fyrer det ene tweet af efter det andet, som sviner drengene til.

Drenge som intet andet havde gjort end at udfordre eller stille skeptiske spørgsmål til hendes feministiske narrativ - for nu at bruge et af de politiske korrektes egne ord.

Helt i tråd med tidens ånd og nedladende indstilling til drenge fremfører Clementine påstanden at der 15-årige drenge er uintelligente og hun forsøger at gøre deres argumenter til grin.

Og hun sviner dem i det hele taget til på det groveste.

Desværre for Clementine Ford viser det sig dog at drengene har fat i den lange ende. Blandt andet når en dreng fortæller at inden for popmusik er det kvinderne der tjener mest.

Det gør Ford blot grin med, men ifølge bloggen Toysoldier gør følgende sig gældende:

In 2016, the top musician earners were Taylor Swift, One Direction, Adele, Madonna, and Rihanna.

Så drengen havde faktisk ret, så vidt jeg lige umiddelbart kan se. Han var i hvert fald ikke helt galt på den.

Det er altså en spøjs situation:

En feminist besøger en skole og fortæller halvdelen af de studerende hvor priviligerede de er. Når de så udfordrer hende - da de nok trods alt kender deres egen situation bedre end hun gør - så lytter hun ikke.

I stedet sviner hun dem efterfølgende til på twitter. Til stor applaus fra sine næsten 70 tusinde følgere.

Hold kæft, hvor er det godt at drenge og unge mænd begynder at være kritiske over for den feminisme som påstår at vide så meget om dem, men ikke kerer sig en kæft om dem, når det kommer til stykket.

BRAVO!