Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Nu går Folkets Avis systematisk efter at afsløre misbrug af skatteydernes midler – og du kan hjælpe til! Læs her hvordan

Skrevet af Lennart Kiil

Der er alt for lidt fokus på det omfattende misbrug af borgernes penge, som finder sted i det offentlige og politiske system i Danmark.

Misbrug af skattemidler er dagligdag i den offentlige sektor - og det har vi fra dag et været med til få frem i lyset her på Folkets Avis.

Vi har også haft og har stadig en klar og utvetydig holdning til misbrug af skatteborgernes betroede midler:

Misbrug af borgernes midler på frås, tant og fjas i det offentlige er - og må være - værre end skattesvig.

Og nu har vi gjort det lettere for vores læsere at følge med i omfanget - den lille del af det som vi på nuværende tidspunkt har ressourcerne til at afdække:

Klik her og se hvad vi har afdækket – bemærk beløbet er dd. kun for frås. Primært "studierejser", receptioner, fester, sommerudflugter.

Planen er med tiden, at vi udvider dækningen til også systematisk at omfatte urimelige konsulentaftaler, projektmageri, eftervederlag, urimelige DJØF-aftaler der giver bureaukrater for mange penge, etc. etc.

Kom gerne med forslag i kommentarfeltet.

Men vigtigst af alt:

Bliv abonnent – der er ikke rigtigt nogen undskyldninger for at lade være. Af hensyn til studerende, pensionister og så videre har vi endda for nylig indført et discount-abonnement.

Tjek det hele ud her og find en pakke der passer dig. Husk jo mere du støtter os, jo mere kan vi afsløre misbrug af borgernes midler.