Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

305

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Nu går Folkets Avis systematisk efter at afsløre misbrug af skatteydernes midler – og du kan hjælpe til! Læs her hvordan

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

Der er alt for lidt fokus på det omfattende misbrug af borgernes penge, som finder sted i det offentlige og politiske system i Danmark.

Misbrug af skattemidler er dagligdag i den offentlige sektor - og det har vi fra dag et været med til få frem i lyset her på Folkets Avis.

Vi har også haft og har stadig en klar og utvetydig holdning til misbrug af skatteborgernes betroede midler:

Misbrug af borgernes midler på frås, tant og fjas i det offentlige er - og må være - værre end skattesvig.

Og nu har vi gjort det lettere for vores læsere at følge med i omfanget - den lille del af det som vi på nuværende tidspunkt har ressourcerne til at afdække:

Klik her og se hvad vi har afdækket – bemærk beløbet er dd. kun for frås. Primært "studierejser", receptioner, fester, sommerudflugter.

Planen er med tiden, at vi udvider dækningen til også systematisk at omfatte urimelige konsulentaftaler, projektmageri, eftervederlag, urimelige DJØF-aftaler der giver bureaukrater for mange penge, etc. etc.

Kom gerne med forslag i kommentarfeltet.

Men vigtigst af alt:

Bliv abonnent – der er ikke rigtigt nogen undskyldninger for at lade være. Af hensyn til studerende, pensionister og så videre har vi endda for nylig indført et discount-abonnement.

Tjek det hele ud her og find en pakke der passer dig. Husk jo mere du støtter os, jo mere kan vi afsløre misbrug af borgernes midler.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10

Del eller citer ved at kopiere linket her

Organisationer: 
Det OffentligeDJØF
Emner: 
politik
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper