Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

301

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Koncertanmeldelse: Manden med bandanaen skuffede ikke – Little Steven i sit es

4.2
Typer: 

Lukket

Del indlæg

Den karismatiske og nærlegendariske Little Steven hev på premieredagen for sommerturneen 2017 i Amager Bio en solid og overordentlig velspillet arbejdssejr hjem med sit 15 m/k store band The Disciples of Soul. 

Blandingen af tung riffrock, Motown inspireret 60'er soul og et stænk Blues høres ikke så ofte mere i den form tilsat blæsere, korpiger og udvidet rytmesektion. Efter lidt lydproblemer kom maskineriet effektivt op i gear, men enkelte numre kunne have været udeladt, hvor kedsomheden desværre meldte sig. 

Dog brillerede det kampklædte kollektiv med lige dele solistisk bravour og indædt swing under de højdepunkter, der retfærdigvis var en del af gennem den knap to en halv time koncert. 

Kapelmesteren nød tydeligvis at være herre i eget hus, og hans guitarspil stod skarpt mejslet i lydbilledet. 

Bruce Springsteen blev nævnt, javist, men manden med bandanaen og den skødesløst henkastede charme har imidlertid rigeligt at byde på ud over at være The Boss' main man i The E Street Band. 

Little Stevens ukunstlede ligefremhed og selvironiske distance tyder på en vis klasse, og den slags har det jo med ikke at fornægte sig.

Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:35
Personer: 
Little Steven
Organisationer: 
Amager BioThe Disciples of Soul
Emner: 
kultur
FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper