Primære faneblade

4.2

Koncertanmeldelse: Manden med bandanaen skuffede ikke – Little Steven i sit es

Koncertanmeldelse: Manden med bandanaen skuffede ikke – Little Steven i sit es
Like F

Den karismatiske og nærlegendariske Little Steven hev på premieredagen for sommerturneen 2017 i Amager Bio en solid og overordentlig velspillet arbejdssejr hjem med sit 15 m/k store band The Disciples of Soul. 

Blandingen af tung riffrock, Motown inspireret 60'er soul og et stænk Blues høres ikke så ofte mere i den form tilsat blæsere, korpiger og udvidet rytmesektion. Efter lidt lydproblemer kom maskineriet effektivt op i gear, men enkelte numre kunne have været udeladt, hvor kedsomheden desværre meldte sig. 

Dog brillerede det kampklædte kollektiv med lige dele solistisk bravour og indædt swing under de højdepunkter, der retfærdigvis var en del af gennem den knap to en halv time koncert. 

Kapelmesteren nød tydeligvis at være herre i eget hus, og hans guitarspil stod skarpt mejslet i lydbilledet. 

Bruce Springsteen blev nævnt, javist, men manden med bandanaen og den skødesløst henkastede charme har imidlertid rigeligt at byde på ud over at være The Boss' main man i The E Street Band. 

Little Stevens ukunstlede ligefremhed og selvironiske distance tyder på en vis klasse, og den slags har det jo med ikke at fornægte sig.

Senest

Udgivet for
Udgivet for
Udgivet for

Nedtælling

Bak op og få fordele Se muligheder Bak op og få fordele Tilmeld

Ønsker du et Danmark hvor etablerede medier og partier sætter dagsorden uden hensyn til borgerne?

Nej? – Nå, men det koster penge - og meget andet - at drive et medie som går imod magthaverne. Er du villig til at betale en del af prisen?

Første mål er at balancere de direkte økonomiske udgifter ved at drive et medie som i modsætning til den etablerede presse ikke modtager offentlige penge

Se muligheder Tilmeld nu

Nu 300 abonnenter ud af 1000 nødvendige